Sport

Roland Stănescu, fost atacant la Petrolul și FC Argeș, s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul 4!

Fotbalul românesc este din nou în doliu. Un fost atacant al echipei Petrolul Ploiești s-a sinucis aruncându-se în gol de la etajul 4. Avea doar 32 de ani.  
02.07.2022 | 22:44
Roland Stanescu fost atacant la Petrolul si FC Arges sa sinucis Sa aruncat de la etajul 4
Fostul atacant al echipelor Petrolul Ploiești și FC Argeș (foto, în galben) s-a sinucis. Avea doar 32 de ani. Sursa foto: Gazeta de Prahova
ADVERTISEMENT

Roland Stănescu, atacant format la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, s-a sinucis. Conform autorităților fostul fotbalist avea probleme medicale de mai multă vreme.

Salt în gol

Fostul fotbalist Roland Stănescu a decis să-și încheie brutal socotelile cu viața. Atacantul care a evoluat în carieră la echipe precum Petrolul Ploiești sau FC Argeș s-a aruncat în gol de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari. Conform apropiaților familiei, acesta avea probleme medicale de natură psihică.

ADVERTISEMENT

Ultimele clipe din viață și le-a trăit sub privirile îngrozite ale mamei care a asistat neputincioasă la gestul său. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul fostului fotbalist.

”Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență. De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice.

ADVERTISEMENT

Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, transmite IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

Roland Stănescu, un fotbalist atipic

Fostul fotbalist nu avea doar calități sportive pe care le-au remarcat oficialii cluburilor FC Argeș și Petrolul Ploiești, cele mai importante borne din scruta lui carieră.

ADVERTISEMENT

Stănescu era un fotbalist atipic. Conform GSP.ro acesta era și un elev foarte bun. A absolvit un liceu cu profil matematică-informatică, iar Bacalaureatul l-a luat cu media 9,61.

Ulterior a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București.

ADVERTISEMENT