Fotbal intern

Ronaldo ar putea juca pe “Ion Oblemenco”. “Discuţii avansate!”

Echipa naţională a României a ratat şansa de a se califica la CM 2018 din Rusia, iar oficialii FRF (Federaţiei Române de Fotbal) negociază pentru a stabili două meciuri amicale în următoarea...
07.10.2017 | 18:01
Ronaldo ar putea juca pe Ion Oblemenco Discutii avansate
ADVERTISEMENT

Echipa naţională a României a ratat şansa de a se califica la CM 2018 din Rusia, iar oficialii FRF (Federaţiei Române de Fotbal) negociază pentru a stabili două meciuri amicale în următoarea perioadă, iar Răzvan Burleanu a anunţat că un test de verificare ar putea avea loc chiar pe noul stadion “Ion Oblemenco” din Craiova. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU STADIONUL OLTENILOR!

“Suntem în discuţii foarte avansate. Nu putem anunţa oficial, fiindcă în momentul de faţă sunt echipe care mai au şanse la calificare. Am stabilit ca echipa naţională să joace în ţară, acolo unde infrastructura permite. Avem în calcul să mergem şi la Craiova. Acum nu suntem decişi, pentru că aşteptăm un răspuns din partea celorlalte federaţii. Să vedem dacă cele două meciuri vor fi în ţară. Sau unul în ţară şi unul în deplasare”, a spus Răzvan Bureanu, preşedintele FRF, conform telekomsport.ro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Burleanu s-a gândit la un amical România – Portugalia

Se pare că una dintre cele două echipe la care Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, s-a gândit este chiar Portugalia, campioana continentală en titre. Astfel, oltenii vor avea ocazia să-l vadă pe Cristiano Ronaldo la treabă pe noul stadion din Craiova. Totul depinde însă de naţionala starului lui Real Madrid, dacă lusitanii vor reuşi să se califice direct la Campionatul Mondial sau vor fi nevoiţi să intre în baraj. Dacă Portugalia va ajunge la baraj, atunci amicalul ar deveni imposibil.

Viitorul Portugaliei la CM 2018 se va decide îm ultima etapă din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, pe 10 octombrie, atunci când lusitanii se vor întâlni cu Elveţia în meci direct la Lisabona, iar campionii europeni au nevoie de o victorie pentru a obţine direct locul pentru CM 2018.

ADVERTISEMENT

Portugalia – Elveţia, marţi, 10 octombrie, ora 21:45, pe stadionul “Da Luz”, din Lisabona, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: