Roma acuză arbitrajul! ”Nu ne-au fost acordate două penalty-uri incredibile”

Traian Terzian   
în Champions League
03/05/2018, 07:56
Roma acuză arbitrajul! ”Nu ne-au fost acordate două penalty-uri incredibile”
Fundașul echipei AS Roma, Federico Fazio, a acuzat arbitrajul lui Damir Skomina în meciul retur cu FC Liverpool

AS Roma a câștigat manșa retur a semifinalei din Champions League cu FC Liverpool, scor 4-2, dar a ratat calificarea în marea finală de la Kiev deoarece a pierdut pe Anfield Road cu 5-2, iar italienii au acuzat arbitrajul slovenului Damir Skomina.

La sfârşitul partidei de pe Stadio Olimpico, fundașul Federico Fazio l-a criticat pe Skomina, care nu a acordat două lovituri de la 11 metri pentru AS Roma. Prima la un henț clar în careu comis de fundașul Trent Alexander-Arnold, iar cea de-a doua când Edin Dzeko a fost faultat în careu de portarul Loris Karius, dar atacantul bosniac a fost semnalizat eronat în ofsaid.

Fazio: ”Roma a fost dezavantajată de arbitraj”

”Este păcat, mai ales că au fost două penalty-uri incredibile care nu ne-au fost acordate. Plus că arbitrul a dat doar trei minute de prelungiri. Roma a fost dezavantajată de arbitraj. Dar trebuie să gândim pozitiv, să luăm toate lucrurile bune, să ridicăm capul din pământ şi să continuăm. Ce am realizat acum trebuie să fie baza unei creşteri constante şi trebuie să ajungem în această fază şi în următorul sezon. Trebuie să construim pe ceea ce am reuşit să facem”, a spus Fazio.

FC Liverpool s-a calificat în finala Champions League de la Kiev, chiar dacă a fost învinsă de AS Roma, scor 4-2. “Cormoranii” o vor întâlni pe Real Madrid în ultimul act.

Închide ×