Fotbal international

ROMAntada! Barcelona pierde cu 0-3 şi e OUT din Liga Campionilor!

Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor, în ciuda faptului că s-a impus cu 4-1 în manşsa tur a partidei cu AS Roma.
10.04.2018 | 20:57
ROMAntada Barcelona pierde cu 03 si e OUT din Liga Campionilor

UPDATE, ora 20:55 / AS Roma a câştigat cu 3-0, pe teren propriu, manşa retur a partidei cu Barcelona din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi este pentru a doua oare în istorie în penultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi. Italienii au deschis scorul în minutul 6 prin Edin Dzeko, în timp ce De Rossi a transformat un penalty în minutul 58, înainte ca Manolas să aducă calificare în minutul 82 cu o lovitură de cap.

VEZI VIDEO REZUMATUL MECIULUI 


UPDATE, ora 20:55 / O Barcelona a câştigat cu 4-1 partida tur cu AS Roma, dar chiar şi aşa, Ernesto Valverde a ales să trimită pe teren cea mai bună garnitură din primul minut. Eusebio Di Francesco, tehnicianul gazdelor,  a optat pentru titularizarea cehului Schick, fotbalist adus cu surle şi trâmbiţe.


UPDATE, ora 17:23 / Oficialii celor două cluburi au participat la un dineu înaintea meciului. Spaniolii şi italienii au mâncat la Restaurantul “Aroma” din Roma, unul dintre cele mai respectate localuri din Italia. Meniul de marţi a costat 160 de euro, iar felurile de mâncare au fost preparate de Giuseppe Di Lorio, cunoscut chef italian, deţinător al unei stele Michelin. La finalul dineului, Jose Maria Bartomeu, preşedintele catalanilor, şi Monchi, directorul sportiv al romanilor, nu au vrut să ofere nicio declaraţie.


UPDATE, ora 13:55. Barcelona se pregăteşte de meciul cu AS Roma. Catalanii au postat un filmuleţ de la antrenamentul oficial al echipei de pe Stadio Olimpico: 


Roma – Barcelona LIVE STREAM Champions League. La adăpostul victoriei categorice din manşa tur, 4-1, antrenorul Ernesto Valverde şi-a permis să-l ia în avionul pentru Roma şi pe Philippe Coutinho, deşi brazilianul nu are drept de joc în acest sezon de Champions League. VEZI AICI MECIUL ONLINE

Roma – Barcelona LIVE STREAM Champions League. Această întâlnire ar putea reprezenta o sărbătoare pentru Lionel Messi şi Andres Iniesta, aceştia putând evolua în meciul 100 împreună în Champions League. Messi şi Iniesta sunt pe rpimul loc într-un astfel de clasament, urmaţi de alţi doi jucători care au evoluat pentru catalani, Xavi şi Puyol, care au 96 de partide împreună.

Roma – Barcelona LIVE STREAM Champions League. Cengiz Under este refăcut

Roma – Barcelona LIVE STREAM Champions League. Cu o zi înaintea mareului meci cu Barcelona, jucătorii Romei au fost vizitaţi în cantonament de celebrul Antonio Cassano, care s-a întreţinut cu antrenorul Eusebio Di Francesco şi cu legendarul Francesco Totti. Italienii l-au refăcut pe turcul Cengiz Under, dar l-au piuerdut pe argentinianul Diego Perotti.

Tags: