Cele mai citite

Roma e ajutată de magi şi clarvăzători!

Preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, crede că porecla dată rivalilor de la AS Roma, La Maggica Roma, se potriveşte mai mult ca oricînd. Dar aceasta nu datorită jocului şi rezultatelor de...
29.10.2013 | 21:27
Roma e ajutată de magi şi clarvăzători!
În opinia lui Lotito golul lui Pjanici nu ar fi fost posibil dacă Maradona nu ieşea pentru cîteva minute din tribună

Preşedintele lui Lazio, Claudio Lotito, crede că porecla dată rivalilor de la AS Roma, La Maggica Roma, se potriveşte mai mult ca oricînd. Dar aceasta nu datorită jocului şi rezultatelor de excepţie ale echipei pregătite de francezul Rudi Garcia, ci a unui număr de cinci magi şi clarvăzători, plătiţi de patroul giallorossilor, americanul de origine italiană James Pallotta, pentru a ajuta echipa prin mijloace oculte.

Napoli a pierdut după ce a ieşit Maradona din tribună

Şi punctul său de vedere l-a împărtăşit şi omologului său de la Napoli, Aurelio di Laurentiis, mai ales că recent Roma i-a executat pe partenopei pe Olimpico, scor 2-0. “Ştii de ce te-a bătut Roma? Pentru că aceşti magi, cu puteri paranormale mari, l-au determinat pe Maradona, care era în tribună, să se ridice spre finalul primei reprize, oprind astfel fluxul de energie pozitivă care îl reprezenta el ca simbol al lui Napoli şi pe cel de energie negativă care se crea în sens opus pentru Roma. Cu Maradona în tribună Roma a pierdut doi oameni cheie, căpitanul Totti şi Gervinho. Imediat ce s-a ridicat Maradona, care a fost determinat fără a ştii, prin mijloace ştiute numai de ei, să se ridice chiar atunci, s-a eliberat energia care ţinea prizonieră jocul Romei şi Pjanici a marcat din acea lovitură liberă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri