Fotbal international

AS Roma i-a fixat preţul portarului Alisson! Suma uriaşă la care poate fi transferat

Autor: Sorin Dumitrescu | 09.05.2018 | 20:03
AS Roma i-a fixat preţul portarului Alisson! Suma uriaşă la care poate fi transferat
Roma i-a fixat preţul portarului Alisson! 100 de milioane valorează brazilianul

AS Roma i-a fixat preţul portarului Alisson! Cine va dori să îl cumpere va trebui să se aşeze la masa tratativelor numai dacă va accepta să plătească o sumă uriaşă, un adevărat record pentru un jucător pe acest post. Giallorossi nu vor sta cu nimeni de vorbă care oferă mai puţin de 100 de milioane de euro!

Cel care a anunţat cât costă portarul brzilian este directorul sportiv Carlos Monchi. Acesta consideră că Alisson este la această oră unul dintre primii cinci portari din Europa, dacă nu din lume şi faptul că a devenit titularul buturilor echipei naţionale pentru Mondialul din Rusia spune mult.

Roma i-a fixat preţul lui Alisson, un portar care a debutat în Serie A la un an după ce a venit!

Alisson se află în atenţia lui Jurgen Klopp de la Liverpool, dar cu siguranţă că germanul nu va fi dispus să plătească o sumă atât de mare pentru un portar, după ce cormoranii au stabilit un record de transfer cu fundaşul Virgil van Dijk de la Southampton, în această iarnă, pentru care au plătit 85 de milioane de euro.

Alisson a ajuns la Roma în vara lui 2016 de la Internacional Porto Alegre, dar a debutat în Serie A abia în vara lui 2017, deci după un an. El a fost timp de un sezon doar rezerva polonezului Szczesny, dar acesta a plecat vara trecută la Juventus şi aşa a devenit titular. Alisson a dezvăluit că dacă nu se întâmpla acest lucru ar fi cerut transferul, pentru a nu sta pe bancă.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!