ADVERTISEMENT
Fotbal international

Roma, în război cu Barcelona: “Să ni-l trimită pe Messi dacă vor să-i iertăm!”

Autor: Claudiu Surmei | 26.07.2018 | 17:29
AS Roma este în război cu Barcelona

AS Roma i-a declarat război Barcelonei, după ce catalanii au intrat pe fir și au deturnat transferul lui Malcom pe ultima sută de metri. Brazilianul a ajuns pe Camp Nou, deși inițial bătuse palma cu italienii.

ADVERTISEMENT

Malcom este oficial jucătorul Barcelonei, însă brazilianul a ajuns în Spania după ce gruparea blaugrana a intervenit pe ultima sută de metri și l-a deturnat din drumul spre Roma. Brazilianul stabilise că va juca din sezonul viitor pentru AS Roma. Italienii sunt supărați pe catalani și spun că Barcelona nu trebuia să procedeze așa.

“Nu a fost etic ceea ce a făcut Barcelona. Cei de acolo ne-au sunat chiar ieri pentru a-şi cere iertare, însă nu le accept scuzele. Le-aş accepta scuzele doar dacă ni l-ar trimite pe Messi”, a declarat președintele clubului, James Pallotta.

AS Roma este în război cu Barcelona

“Malcom a dorit să vină la noi. Au mai fost cluburi interesate de el, precum Leicester şi Everton, însă care nu iniţiaseră negocieri. Ajunsesem la un acord şi clauza de răscumpărare de 120 de milioane de euro. Nimic nu era semnat? Astea sunt prostii. Fiecare club ştie cum merg lucrurile. Uitaţi de faptul că transferul la Barcelona a fost legal. Nu a fost etic şi moral ce au făcut”, a adăugat Pallota.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!