Sport

Lui Jose Mourinho îi vine să se ascundă. Roma avea 3-1 în minutul 70, acasă cu Juventus! Video

A fost un adevărat thriller în meciul dintre Roma și Juventus. "Capitolinii" au condus cu 3-1 în minutul 70, însă nu au obținut niciun punct după ce defensiva lui Mourinho a cedat lamentabil pe final.
09.01.2022 | 22:54
Lui Jose Mourinho ii vine sa se ascunda Roma avea 31 in minutul 70 acasa cu Juventus Video
Jose Mourinho în timpul meciului Roma - Juventus
ADVERTISEMENT

Roma și Juventus au oferit un adevărat regal fotbalistic pe “Stadio Olimpico”. A fost un meci nebun care a avut de toate: goluri, răsturnări de situaţie, eliminări, penalty şi controverse VAR.

Roma – Juventus 3-4! Lui Mourinho îi vine să se ascundă

Echipa lui Mourinho a dechis scorul în minutul 11 prin Abraham, însă Juventus a reuşit să egaleze şapte minute mai târziu prin golul superb marcat de Paulo Dybala. La vestiare s-a intrat la egalitate, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

În partea secundă a fost o adevărată nebunie. Mkhitaryan (48) şi Pellegrini (53) au dus Roma la 3-1 graţie a două goluri spectaculoase. Juventus nu a reuşit să aibă replică şi Roma a controlat jocul în următoarele minute.

Juve, revenire fulgerătoare de la 3-1! Au marcat trei goluri în 7 minute

Însă, echipa lui Allegri a găsit forţa să revină. Şi a făcut-o într-un mod fulgerător. Locatelli a aprins meciul în minutul 70 cu o lovitură de cap plasată perfect, la care Rui Patricio nu a avut replică.

ADVERTISEMENT

Juventus s-a aruncat în atac şi două minute mai târziu, Kulusevski a readus egalitatea cu un şut din interiorul careului. Arbitrul a consultat arbitrajul video şi după minute bune de deliberări a validat reuşita.

Defensiva Romei a căzut complet în minutul 77 când De Sciglio a profitat de o gafă a lui Smalling şi l-a executat pe Rui Patricio cu un şut din careu. Juve reuşea să facă 4-3 de la 1-3 în doar şapte minute.

ADVERTISEMENT

Roma a ratat penalty în final de meci

Nu avea să fie finalul thriller-ului. De Ligt a comis henţ în careu în minutul 81, fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Pellegrini a ratat penalty-ul şi, mai mult, când mingea i-a revenit, a alunecat şi a trimis pe lângă poartă.

VEZI VIDEO: 

Juventus câştigă cu 4-3 cel mai frumos meci al sezonului din Serie A şi rămâne în cursa la titlu. Distanţa faţă de Inter este de 10 puncte, însă “Bătrâna Doamnă” speră într-o revenire spectaculoasă în partea secundă a stagiunii.

ADVERTISEMENT

Ce au scris italienii

Gazzetta dello Sport a titrat după meci: “Juventus, revenire nebună: 4-3 spectaculos cu Roma”. Italienii au remarcat forţa combativă a lui Juve, dar şi intervenţia lui Szczesny din finalul meciului de la lovitura de pedeapsă.

Tuttosport a titrat “Juventus, victorie incredibilă: de la 1-3, Allegri îl bate pe Mourinho cu 4-3”. Jurnaliştii au scos în evidenţă spectaculozitatea reprizei secunde şi dramatismul oferit de cele două formaţii.

Cu acest succes, Juventus îşi consolidează locul 5, cu 38 de puncte, în timp ce AS Roma cade pe locul 8 cu 32 de puncte. Visul de Liga Campionilor al lui Mourinho pare să se spulbere după ce romanii au înregistrat două înfrângeri din două meciuri în 2022.

 

ADVERTISEMENT