Fotbal international

Roma – Lazio 3-1. Elevii lui Di Francesco au tranşat derby-ul pe finalul meciului

29.09.2018 | 17:48
Roma  Lazio 31 Elevii lui Di Francesco au transat derbyul pe finalul meciului

Sâmbătă, 29 septembrie, se joacă un nou derby între AS Roma și SS Lazio. „Derby della Capitale” se joacă în deschiderea etapei a 7-a din Serie A. Partida poate fi urmărită live stream pe Digi Sport 2 și Telekom Sport 2. Transmisiunea online va începe de la ora 16:00.

Totodată, derby-ul capitalei Italiei poate fi umărit și online pe telefon sau pe laptop. În rândurile următoare puteți afla oricum. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Update, ora 18:00 AS Roma a câştigat cu Lazio Roma, scor 3-1, în derby-ul capitalei Italiei.

Min. 86 Roma reușește să înscrie și al treilea gol prin fundașul Fazio, după o lovitură liberă.  Vezi video aici

Min. 71 Kolarov a adus din nou AS Roma în avantaj, după o lovitură liberă.  Vezi video aici

Min. 67 Ciro Immobile a egalat pentru Lazio!  Vezi video aici

Min. 45 Lorenzo Pellegrini a intrat pe teren în locul lui Pastore și a deschis scorul pentru AS Roma. Vezi video aici

Update, ora 15:20 Echipele de start sunt următoarele: 

AS Roma: Olsen – Santon, Manolas, Fazio, Kolarov – De Rossi, N’Zonzi – Florenzi, Pastore, El Shaarawy – Dzeko

Lazio: Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Cáceres – Marusic, Parolo, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lulic – Luis Alberto, Immobile.

Chiar dacă s-a accidentat în urmă cu 2 săptămâni, Ștefan Radu a fost recuperat pentru derby-ul cu AS Roma și va fi pe banca de rezerve a lazialilor.


Roma – Lazio Live Video pe Digi Sport 2, Telekom Sport 2

AS Roma – Lazio, marele derby al capitalei Italiei, va fi transmis de Telekom Sport 2 și de Digi Sport 2, după ce cele două televiziuni au achiziționat drepturile de televizare pentru prima ligă din peninsulă. Partida va începe de la ora 16:00. Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Roma – Lazio, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Derby-ul dintre AS Roma și Lazio este unul dintre cele opt partide importante care se dispută sâmbătă în fotbalul european.

Live Stream Roma – Lazio. Un alt mod de a vedea meciul Online

Dacă nu vă merge linkul anterior pentru a vedea live online Roma – Lazio, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este la acest LINK.

Roma – Lazio se va afla în această după amiază la al 187-lea episod. Lazio a adunat până acum 52 de victorii, AS Roma 70 de victorii iar 64 de partide s-au terminat la egalitate. Primul derby al Capitalei a avut loc în sezonul 1929-1930, când AS Roma a învins într-un meci considerat în deplasare pe Lazio cu scorul de 1-0, pe data 8 decembrie 1929.

Echipele probabile la Roma – Lazio. Ce absențe au echipele

AS Roma a avut un debut de sezon mai dificil în Serie A. Trupa lui Di Francesco a adunat doar 8 puncte în primele șase etape, cu 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. Cu toate acestea, romanii au câștigat cu 4-0 în ultimul meci în fața celor de la Frosinone, prin golurile înscrise de Kolarov, El Shaarawy, Pastore și Under. De partea cealaltă, Lazio Roma se află pe locul 4, cu 12 puncte. În ultima rundă, lazialii au trecut în deplasare de Udinese, cu scorul de 2-1, prin golurile lui Acerbi și Correa.

Ambele echipe au câteva absențe notabile. Internaționalul român Ștefan Radu va rata derby-ul după ce a suferit o accidentare în etapa a 4-a, într-un meci câștigat de Lazio împotriva lui Empoli. De asemenea, și Jordan Lukaku este accidentat la Lazio. De partea cealaltă va lipsi Diego Perroti, în timp ce Kostas Manolas este incert.

Echipe probabile:

AS Roma: Olsen – Florenzi, Marcano, Fazio, Kolarov – Nzonzi, Rossi – Under, Pastore, Shaarawy – Dzeko

Lazio: Strakosha – Wallace, Acerbi, Bastos – Marusic, Leiva, Parolo, Lulic – Milinkovic-Savic, Alberto – Immobile

Roma – Lazio, etapa 7 Serie A – cote și ponturi la pariuri

În opinia tipsterilor, partida va fi una extrem de echilibrată. Astfel, AS Roma și Lazio au cota 2.60 la o victorie, în timp ce un egal este cotat cu 3.65. De asemenea, pariorii sunt sfătuiți să își pună banii pe un meci ofensiv. Cota că se vor înscrie peste 2.5 goluri este de 1.60.