Fotbal international

Roma nu primise gol acasă în Europa în acest sezon. Liverpool a înscris de 2 ori în 25 de minute

02.05.2018 | 22:52
Roma nu primise gol acasă în Europa în acest sezon. Liverpool a înscris de 2 ori în 25 de minute
Sadio Mane a marcat pe Olimpico împotriva Romei
ADVERTISEMENT

Până la returul cu Liverpool din semifinalele Champions League, Roma nu primise gol acasă în Europa în acest sezon. Liverpool a pus capăt seriei de meciuri fără gol primit şi a înscris de 2 ori în poarta Romei în 25 de minute.

Liverpool este cu un pas în finala Champions League după ce a zdrobit AS Roma în Anglia cu scorul de 5-2. “Cormoranii” s-au deplasat în Italia pentru returul semifinalei conştienţi că meciul nu va fi deloc uşor. Italienii nu primiseră niciun gol acasă în actualul sezon european. Pe teren, lucrurile nu au mai stat la fel de bine ca în alte meciuri pentru AS Roma.

Liverpool a deschis rapid scorul prin Sadio Mane, după o greşeală a lui Nainggolan şi un contraatac ca la carte al englezilor. Romanii au revenit după numai câteva minute şi au egalat după autogolul de cascadorii râsului al lui James Milner.

ADVERTISEMENT

Liverpool a marcat de două ori pe Olimpico

Cormoranii nu s-au descurajat după autogol şi au continuat atacurile la poarta Romei. În minutul 25, Wijnaldum a marcat pentru scorul de 2-1 şi aproape că a spulberat visele romanilor de a ajunge în finala de la Kiev. Dacă Roma nu avea gol primit acasă în Europa până la ora meciului cu Liverpool, cormoranii au în schimb cel mai prolific atac în deplasare în actuala stagiune de Champions League. Au marcat de 20 de ori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri