Fotbal intern

AS Roma a pus ochii pe doi români. Cine sunt viitorii colegi ai lui Lobonţ

Fotbalul românesc continuă să exporte tinere speranţe în Italia, cluburile din Peninsulă monitorizând toate vârfurile ultimelor noastre generaţii de juniori. AS Roma este ultimul club din...
06.07.2017 | 14:30
AS Roma a pus ochii pe doi romani Cine sunt viitorii colegi ai lui Lobont

Fotbalul românesc continuă să exporte tinere speranţe în Italia, cluburile din Peninsulă monitorizând toate vârfurile ultimelor noastre generaţii de juniori. AS Roma este ultimul club din “il calcio” care a pus ochii pe doi tineri jucători români de perspectivă. Este vorba despre George Ganea, fiul fostului mare internaţional Ionel Ganea, şi Andrei Truşescu, de la FC Argeş, ambii în vârstă de 18 ani.

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, cei doi vor fi aduşi în primă fază la Roma Primavera, interesant fiind faptul că, pentru unul dintre ei, nu va fi prima experienţă de acest gen. Astfel, Ganea junior a mai evoluat şi în sezonul precedent în Italia, la clubul Entella U19. Băiatul fostului internaţional a mai evoluat pentru U Cluj U19 şi Rapid, iar în acest moment este cotat la 150.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Andrei Truşescu este un fundaş stânga legitimat la FC Argeş Piteşti şi se se va afla la prima experienţă în străinătate. Acesta a fost convocat şi la echipa naţională under 18 de către Adrian Boingiu şi a participat cu tricolorii la un turneu în Israel, care a avut loc în luna martie a acestui an. Mai mult, în aceeaşi lună, Truşescu a fost prezent chiar şi la un turneu în capitala Italiei, “Roma Caput Mundi”, la care a fost, probabil, remarcat de gruparea “giallorossi”.

”Pentru Primavera, clubul giallorosso este gata să dea două lovituri. Este vorba de doi tineri români: Ganea, care a încheiat contracul cu Entella, şi fundaşul Truşescu de la Argeş”, notează jurnalistul italian Di Marzio.