Fotbal intern

PERICOL! Ce s-a găsit în maşina unui suporter român plecat spre Budapesta

Joi seară, în jurul orei 22:00, în Bucureşti, un echipaj de jandarmi a găsit în autoturismul unui bărbat de 34 de ani 126 de materiale pirotehnice pe care acesta intenţiona să le ducă la...
04.09.2015 | 12:11
PERICOL Ce sa gasit in masina unui suporter roman plecat spre Budapesta
ADVERTISEMENT

Joi seară, în jurul orei 22:00, în Bucureşti, un echipaj de jandarmi a găsit în autoturismul unui bărbat de 34 de ani 126 de materiale pirotehnice pe care acesta intenţiona să le ducă la Budapesta, la meciul Ungaria – România din grupa F de calificare la CE 2016.

“Aseară, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei a depistat, în autoturismul unei persoane, 126 de materiale pirotehnice a căror deţinere este interzisă. Persoana respectivă, un bărbat de 34 de ani din Bucureşti, era suporter al echipei naţionale şi urma să se deplaseze la Budapesta, cu ocazia meciului de fotbal dintre reprezentativele Ungariei şi României”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

UNGARIA – ROM NIA. Istoria RĂZBOIULUI ETERN CU VECINII

Suporterului “pirotehnic” i-a fost întocmit proces-verbal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept, conform prevederilor art. 37 din Legea nr. 126/ 1995 şi a fost predat Secţiei 8 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Naţionala României, ATACATĂ de fanii unguri! Poliţia, în dificultate!

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavînd voie să deţină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

ADVERTISEMENT

VIDEO. Alarmă cu bombă la meciul lui Niculescu! Ce a CĂZUT în arenă

Pentru deplasarea în siguranţă a suporterilor români pe teritoriul ţării, Jandarmeria Română a luat măsuri de monitorizare a traseelor, urmînd ca după trecerea frontierei, deplasarea să se facă sub coordonarea autorităţilor maghiare.

O delegaţie formată din 13 jandarmi români se va afla în Fan Zone-ul destinat suporterilor echipei naţionale cu misiunea de a asigura o bună comunicare între forţele de ordine maghiare şi suporterii români pentru desfăşurarea în siguranţă a partidei Ungaria – România.

ADVERTISEMENT