Fotbal international

Nevasta lui Roman Abramovich l-a părăsit pentru un apropiat al lui Donald Trump

Nu doar Chelsea, campioana din sezonul trecut în Premier League, trece prin momente grele la acest început de campionat, ci şi patronul ei, miliardarul rus Roman Abramovich. Şi dacă problemele...
13.08.2017 | 14:48

Nu doar Chelsea, campioana din sezonul trecut în Premier League, trece prin momente grele la acest început de campionat, ci şi patronul ei, miliardarul rus Roman Abramovich. Şi dacă problemele echipei lui Antonio Conte îşi pot găsi cu uşurinţă rezolvarea în următoarele meciuri, ceea ce i se întâmplă magnatului rus e mult mai serios şi poate avea urmări serioase în viaţa acestuia.

Concret, Roman Abramovich s-a despărţit de femeia alături de care şi-a petrecut ultimii zece ani din viaţă, frumoasa Dasha Jukova, ea însăşi om de afaceri, fondatoarea unei importante galerii de artă modernă la Moscova. De notat că este al treilea divorţ pentru Roman Abramovich, după ce în 2007 s-a separat de a doua soţie, Irina şi a trebuit să îi plătească acesteia 150 de milioane de dolari, reprezentând al patrulea cel mai scump divorţ din lume.

Roman Abramovich este la al treilea divorţ

Abramovich, 50 de ani şi Jukova, 36, au împreună doi copii şi au dat un comunicat oficial, prin care au confirmat divorţul. Se pare, după cum scrie presa din SUA, că vinovatul pentru destrămarea căsniciei celor doi ar fi fratele ginerului preşedintelui american Donald Trump, Joshua Kushner. Fratele acestuia este soţul Ivankăi Trump, fata preşedintelui SUA din prima sa căsătorie.

joshua-kushner-has-quietly-amassed-25-employees-and-40-million-to-shake-up-health-care-with-a-startup-oscar

Familia Kushner a dezminţit această informaţie, declarând că între Dasha Jukova şi Joshua Kushner este vorba doar de o relaţie de afaceri în domeniul tehnologiei IT. Însă este foarte posibil ca lucrurile să fie adevărate, mai ales că Daria Jukova este bună prietenă cu Ivanka Trump şi a participat la petrecerea privată organizată de familia Trump cu prilejul investirii lui Donald în funcţia de preşedinte al SUA.