Sport

Roman Abramovich a fugit din Marea Britanie după ce a fost sancționat de autoritățile din Regatul Unit. Unde a fost fotografiat miliardarul rus. Foto

Sancționat de autoritățile din Marea Britanie din cauza războiului declanșat de Rusia, în Ucraina, patronul lui Chelsea a fugit din Anglia.  Abramovich a fost fotografiat recent într-un aeroport, în Israel.
14.03.2022 | 22:45
Roman Abramovich a fugit din Marea Britanie dupa ce a fost sanctionat de autoritatile din Regatul Unit Unde a fost fotografiat miliardarul rus Foto
Roman Abramovich a fugit din Anglia și încearcă să vândă clubul Chelsea, după ce a fost sancționat de autoritățile din Marea Britanie
ADVERTISEMENT

Roman Abramovich a fost văzut în Anglia, ultima oară, pe 12 februarie. Imediat după invazia Ucrainei de către armatele ruse, miliardarul a fost inclus pe o listă a persoanelor apropiate președintelui Vladimir Putin, iar averea, de pe teritoriul Marii Britanii, i-a fost înghețată.

Roman Abramovich se ascunde în Israel

Roman Abramovici, alături de alți miliardari ruși, au fost sancționați de autoritățile din Regatul Unit al Marii Britanii ca urmare a legăturilor strânse cu președintele rus Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Sancțiunile au fost dictate după invadarea Ucrainei de armatele Rusiei și presupun, între altele, înghețarea activelor, inclusiv lichiditățile financiare, ale oligarhilor ruși de pe teritoriul Regatului Unit.

În aceste condiții Abramovich încearcă să vândă clubul Chelsea, pe care îl deține din 2003. Guvernul de la Londra va avea ultimul cuvânt cu privire la modul în care deținătoarea Ligii Campionilor poate fi vândută, în condițiile în care Abramovici se confruntă și cu perspectiva unor sancțiuni din partea Uniunii Europene ca urmare a invaziei Ucrainei de către Putin, notează Reuters.

ADVERTISEMENT

Roman Abramovich a fugit din Anglia în perioada imediat următoare invaziei Ucrainei și se ascunde în Israel, conform cotidianului mirror.co.uk.

Acesta a fost fotografiat recent într-un lounge VIP al aeroportului din Tel Aviv înainte ca avionul său privat să decoleze spre Istanbul, notează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Premierul Boris Johnson le-a cerut fanilor lui Chelsea să nu-i mai scandeze numele

Sub conducerea lui Roman Abramovich, Chelsea s-a transformat dintr-o echipă oarecare, de mijlocul clasamentului, într-o forță mondială cucerind toate trofeele pe care putea să le câștige.

Nu e de mirare că fanii ”albaștrilor” îl idolatrizează pe Roman Abramovich. Însă, acest lucru nu este agreat de primul ministru al Angliei Boris Johnson. Acesta le-a cerut suporterilor lui Chelsea să înceteze să-i mai scandeze numele.

ADVERTISEMENT

”Ne dăm seama ce simt suporterii în aceste momente când soarta clubului lor este incertă, dar asta nu scuză un comportament care este complet nepotrivit în acest moment”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Numele lui Abramovici a fost scandat pe Stamford Bridge în timpul meciului de duminică din Premier League, dintre Chelsea și Newcastle 1-0.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!