Fotbal international

Roman Abramovici îi pune la dispoziție 150 de milioane de lire lui Frank Lampard pentru transferuri. Tehnicianul îi asigură pe tinerii lui Chelsea că nu vor fi îndepărtați de la echipă

07.12.2019 | 13:18
Roman Abramovici îi pune la dispoziție 150 de milioane de lire lui Frank Lampard pentru transferuri. Tehnicianul îi asigură pe tinerii lui Chelsea că nu vor fi îndepărtați de la echipă
Frank Lampard. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chelsea va putea face din nou transferuri în perioada de iarnă, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a ridicat suspendarea londonezilor. Vestea a fost foarte bine primită, iar Frank Lampard a declarat că are câțiva jucători pe care vrea să-i transfere, iar Roman Abramovici îi va pune la dispoziție 150.000.000 de lire sterline.

Bugetul colosal de transferuri al lui Chelsea în perioada de iarnă

Chelsea s-a descurcat foarte bine în actualul sezon de Premier League, chiar dacă nu a avut voie să facă transferuri în vară. Frank Lampard vrea să recupereze și să „spargă” 150.000.000 de lire sterline, lăsate de Roman Abramovici pentru a întări echipa.

ADVERTISEMENT

Lampard s-a folosit de mai mulți tineri fotbaliști în debutul sezonului, pe care Chelsea îi împrumuta adesea la diverse echipe. Mulți dintre ei și-au câștigat un loc de titular în formația de pe „Stamford Bridge” și au ajuns oameni de bază, precum Tammy Abraham, Mason Mount sau Fikayo Tomori, toți dintre ei jucând în Championship sezonul trecut.

„Orice antrenor din Premier League ar minți dacă ar spune că nu se gândește la transferuri. Începând de astăzi, în urma deciziei TAS, vor începe discuțiile pentru mai mulți jucători”, a declarat Lampard.

ADVERTISEMENT

Lampard îi asigură pe puștii lui Chelsea că vor primi în continuare șanse

Frank Lampard i-a asigurat pe puștii lui Chelsea că vor primi în continuare șanse în echipă, chiar dacă vor veni jucători noi la club: „Toate echipele mari cumpără, așa este natura competitivă din Premier League. Am utilizat foarte mulți tineri jucători din Academie care au confirmat”.

„Ei nu-și vor pierde statutul în echipa noastră, ci sunt aici pentru a rămâne. Nici prin cap nu-mi trece să-i vând pe Mason Mount, Tammy Abraham sau Reece James”, a mai spus Frank Lampard.

Puștii lui Chelsea au făcut o treabă bună în primele 15 etape din Premier League și și-au dus echipa până pe locul 4, la 6 puncte distanță de locul 2 ocupat de Leicester City cu 35 de puncte. Tammy Abraham este al doilea golgheter din Anglia cu 11 reușite, după Jamie Vardy cu 14 goluri.

ADVERTISEMENT

În afară de Tammy Abraham, Mason Mount este un alt fotbalist cheie al lui Frank Lampard la mijlocul terenului. Mount a mai fost antrenat de Lampard în urmă cu un sezon, pe vremea când era la Derby County și de atunci relația lor este foarte strânsă.

Reece James este un alt tânăr jucător pe care Frank Lampard îl folosește, iar el a reușit să marcheze golul egalării în meciul nebun din grupele Champions League cu Ajax Amsterdam, 4-4.

  • 32.000.000 de euro este cota de piață a lui Tammy Abraham, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri