News

Român acuzat că a furat ceasuri de peste un milion de euro! A fost prins în Grecia

30.03.2021 | 08:25
Roman acuzat ca a furat ceasuri de peste un milion de euro A fost prins in Grecia
Ceasurile ar fi fost furate în Elveția. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român este acuzat că a furat ceasuri de peste un milion de euro! În vârstă de 48 de ani, acesta a fost prins de polițiștii greci chiar pe aeroportul din Salonic. 

Bărbatul ar fi subtilizat ceasurile de lux înainte de Anul Nou. A făcut-o în Elveția, tară unde ar putea fi acum extrădat pentru judecată.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta a fost reţinut în baza unui mandat de arestare emis pe numele său de autorităţile din țara cantoanelor.

Român acuzat că a furat ceasuri în valoare de peste un milion de euro!

Concret, bărbatul este acuzat că a furat patru ceasuri în valoare totală de peste un milion de euro dintr-un magazin cu bijuterii din Berna.

ADVERTISEMENT

Identitatea acestuia nu a fost dată publicității, în concordanţă cu legislaţia din Grecia. Se știe doar că bărbatul a fost săltat de autoritățile elene la puțin timp după ce coborâse din avion şi se pregătea pentru controlul documentelor de călătorie.

Poliţiştii greci l-au identificat în baza de date ca fiind căutat de autorităţile din Elveţia. Oamenii legii n-au stat o clipă pe gânduri și l-au reţinut imediat

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, în aceeași zi, românul a fost audiat de autorităţile din Grecia. Acesta a negat însă toate acuzaţiile care i se aduc.

Elenii au decis ca românul să rămână în arest cel puţin până la momentul în care se decide eventuala extrădare a sa în Elveţia.

ADVERTISEMENT

Pe 28 decembrie anul trecut, românul, împreună cu un alt suspect, ar fi pătruns într-un magazin cu bijuterii şi ar fi cerut vânzătorului să-i arate cele patru ceasuri.

În cele din urmă, profitând de un moment de neatenţie al vânzătorului, cei doi ar fi înlocuit ceasurile de peste un milion de euro cu unele contrafăcute.

ADVERTISEMENT
Tags: