ROMÂN arestat în Cambodgia, cu 5 kilograme de cocaină. Bărbatul riscă închisoarea pe viaţă

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
14/08/2016, 17:30
ROMÂN arestat în Cambodgia, cu 5 kilograme de cocaină. Bărbatul riscă închisoarea pe viaţă

Un cetăţean român a fost arestat duminică pe aeroportul internaţional Phom Penh în timp ce încerca să introducă în Cambogia 4,96 kilograme de cocaină. Suspectul a fost identificat şi are 35 de ani, informează Xinhua.

“Românul, care s-a îmbarcat în cursa QR970 (al companiei Qatar Airways) de la Doha la Phnom Penh, a fost arestat la ora locală 3:50pm cu 4,96 kilograme de cocaină” asupra sa, a declarat generalul Meas Vyrith, secretar general al Autorităţii Naţionale de Combatere a Drogurilor (NACD), într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a NACD.

În Cambodgia traficul de droguri nu se pedepseşte cu condamnarea la moarte, însă, potrivit legii, un traficant prins cu peste 80 de grame de droguri asupra sa riscă închisoarea pe viaţă.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×