News

Român, asasinat în Costa Rica. Bărbatul se afla cu iubita sa când a fost ucis

11.09.2019 | 10:38
Roman asasinat in Costa Rica Barbatul se afla cu iubita sa cand a fost ucis
Un român în vârstă de 38 de ani a fost asasinat în Costa Rica împreună cu iubita sa, un fotomodel celebru. Sursa foto: observator.tv

Un bărbat român în vârstă de 38 de ani a fost omorât în Costa Rica. Românul se afla cu iubita sa în mașină când doi motocicliști s-au apropiat de ei și i-au împușcat. Crima a fost surprinsă de camerele de supraveghere din trafic.

Un român și iubita sa au fost asasinați în trafic în Costa Rica

Un român a fost asasinat la Alajuelita în provincia San José din Costa Rica marți după-amiaza, 10 septembrie 2019. Bărbatul se afla cu iubita sa, un celebru fotomodel costarican, într-o mașină marca Suzuki în momentul în care doi asasini plătiți au trecut cu motocicletele pe lângă autoturismul lor și i-au împușcat. Gloanțele au pătruns prin geamul șoferului, iar românul și iubita sa au fost împușcați în cap și torace.

Autoritățile suspectează că este vorba de o reglare de conturi având în vedere că George Ionuț Oțelac era un narcotraficant cu antecedente penale. Românul de 38 de ani a murit pe loc. Un reprezentant al serviciilor de urgență a declarat că fotomodelul în vârstă de 25 de ani, Raquel Gamboa Moa, avea semne vitale la sosirea ambulanțelor, dar din păcate nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Fotomodelul cu 68.000 de urmăritori pe Instagram a fost declarată decedată.

Iubita românului a fost și ea asasinată
Un român a fost asasinat în Costa Rica în urma unor reglări de conturi. Sursa foto: observator.tv

George Ionuț Otelac avea antecedente penale pentru trafic de droguri

George Ionuț Oţelac a fost arestat în anul 2000 pe aeroportul Juan Santa Maria în timp ce încerca să scoată din țară 20 de kilograme de cocaină în containere de aluminiu. Poliția a reușit să destructureze atunci o grupare de nouă cetățeni străini care exporta droguri în containere care era folosite în mod normal pentru depozitarea vinului.

Camerele de supraveghere din trafic au surprins atacul sângeros din Costa Rica. Cei doi asasinați plătiți sunt căutați și la această oră de polițiști.