Fotbal intern

Bancu, SPRIJINIT de Roman! “Mi-au dat lacrimile la accidentarea lui! Dumnezeu e sus, are grijă de el!”

Nicuşor Bancu a fost protagonistul unei accidentări horror în meciul pe care CS U Craiova l-a disputat cu Viitorul în optimile Cupei României, atunci cînd a suferit o dublă fractură de tibie...
08.11.2014 | 12:04
Bancu SPRIJINIT de Roman Miau dat lacrimile la accidentarea lui Dumnezeu e sus are grija de el

Nicuşor Bancu a fost protagonistul unei accidentări horror în meciul pe care CS U Craiova l-a disputat cu Viitorul în optimile Cupei României, atunci cînd a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu, după o intrare foarte dură a lui Alin Şeroni. Fotbalistul lui Hagi a fost sancţionat apoi de Comisia de Disciplină şi va lipsi 16 etape de pe gazon, însă nicio suspendare a “călăului” lui Bancu nu-i va readuce acestuia bucuria de a juca fotbal în următoarele şase luni. Dan Roman, fotbalistul care a suferit o accidentare similară în iarna anului 2013, îl încurajează pe Bancu prin intermediul FANATIK.RO, fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş dorind să-i transmită un mesaj motivaţional mijlocaşului oltean.

ciprian-dinu-j4r4763Dan Roman după fractura de peroneu

Roman, atacantul celor de la Gaz Metan dezvăluie cum a reuşit să treacă de momentele post accidentare: “Mi-am revenit într-o mare măsură, am reuşit să scap de dureri. Am reuşit să ajung la forma fizică la care mi-am propus, sunt ok cu pregătirea, dar mi s-au dat şi şanse să îmi revin, toţi apropiaţii şi oamenii de la club mi-au fost alături, mi-au dat încredere şi mi-a fost mult mai uşor. Am trecut peste acea perioadă cu zîmbetul pe buze şi aşa ar trebui să se întîmple şi cu Bancu. Mi-au dat lacrimile cînd am văzut accidentarea lui, mi-au trecut prin faţa ochilor toate amintirile pe care le-am trăit atunci şi chiar am dorit să vorbesc cu el, să-l încurajez şi să-l ajut să treacă peste aceste momente”, a spus Roman pentru FANATIK.RO.

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)Bancu după intrarea lui Şeroni

“Va preţui mai mult fotbalul!”

Roman, trecut prin cruzimea unei accidentări care te ţine departe de ceea ce iubeşti îl încurajează pe tînărul jucător: “Îi transmit lui Bancu să fie puternic şi încrezător. Dacă are persoanele dragi alături îi va fi mai uşor să dea uitării cele întîmplate. Accidentarea asta îi va da încredere că va reveni şi mai bun decît a fost pînă acum. Cu siguranţă va preţui şi mai mult momentele în care se află pe teren, va iubi mai mult fotbalul. Să fie încrezător, că Dumnezeu îţi dă una grea şi zece bune”, este mesajul atacantului pentru Bancu. Acesta este tranşant în ce-l priveşte pe jucătorul Viitorului care i-a provocat dubla fractură de tibie şi peroneu jucătorului Craiovei: “Suspendarea lui Şeroni este pe deplin meritată, aşa cum băiatul ala nu merita să stea atît timp pe bară. I-a luat dreptul la muncă, acum el nu va juca, doar va cheltui bani, pentru că pînă la urmă fotbalul îl practici din plăcere, dar şi pentru a te întreţine. Dumnezeu e sus şi le vede pe toate.”

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-VIITORUL VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (29.10.2014)

“Îmi pare rău pentru Ruse! E tragic!”

Atacantul a abordat şi accidentarea lui Raul Rusescu, lovit cu cotul în plină figură de jucătorul celor de la ASA Târgu Mureş, Gabi Mureşan, punctînd că este una dintre cele mai grave pe care le poate suferi un om, nu neapărat un fotbalist: “Mureşan a fost suspendat atît de drastic pentru că este recidivist. Asta este, dar ce a păţit Rusescu este de neimaginat, nu se compară cu accidentarea mea sau a lui Bancu sau orice alt fel de accidentare la membre. Este crunt să ştii că eşti în pericol să-ţi pierzi vederea, chiar dacă recuperarea poate fi mai rapidă decît cea în cazul unei fracturi de peroneu. Îmi pare foarte rău pentru el, sper să-şi revină cît mai repede”, a încheiat Roman dialogul cu FANATIK.RO.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: