News

Român găsit mort pe stradă în Anglia, înjunghiat în inimă. Cu câteva ore înainte câştigase la cazino

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Gorj, a fost ucis pe o stradă din nordul Londrei, la câteva ore după ce a câştigat la cazino.
22.03.2023 | 18:39
Roman gasit mort pe strada in Anglia injunghiat in inima Cu cateva ore inainte castigase la cazino
Ştefan Stelian Moraru a fost ucis după ce a câştigat la cazino
ADVERTISEMENT

Un român stabilit în Anglia a murit după ce a fost înjunghiat în inimă pe o stradă din nordul Londrei. Crima a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar autorităţile spun că acesta a fost răpus cu o singură lovitură, în inimă. Autorităţile sunt încă în căutarea făptaşului.

Colegul de cameră se află printre suspecţi

Cadavrul lui Stefan Stelian Moraru, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în jurul orei 6 dimineaţa, pe o stradă din cartierul Barnet, din nordul Londrei. Bărbatul era originar din Motru, iar rudele sale apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri specialiști.

ADVERTISEMENT

Inspectorul-șef detectiv Neil John a spus, citat de presa britanică: “Aș dori să fac un apel la orice martor care s-a aflat în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, N20 duminică, 19 martie, aproximativ la ora 22:30.

Solicitările noastre sugerează că a avut loc o tulburare sau o altercație pe Chandos Avenue la sau cam la această oră și căutăm orice martori în acest sens. Sunt interesat în mod special de oricine care ar fi avut o cameră de bord când a călătorit pe oricare dintre aceste drumuri în acel moment”.

ADVERTISEMENT

Până acum au fost audiate mai multe persoane care l-au văzut pe Moraru duminică seara, într-un cazino situat în apropierea imobilului în care locuia. Potrivit unor apropiați ai familiei, acesta locuia în Anglia împreună cu un cetățean român din Mehedinți, care ar fi spus că l-a lăsat, în jurul orei 3.00 în cazino.

După cum scrie publicaţia locală gorjonline.ro, colegul de apartament al celui ucis susține că, în momentul în care el a plecat, acesta avea aproximativ 2.000 de lire sterline la el, bani pe care îi câștigase în acea noapte. Unele surse afirmă că și acesta se află în cercul de suspecți, în contextul în care, a doua zi, nu a sunat la poliție să anunțe dispariția acestia, în condițiile în care Moraru nu a ajuns în locuință până luni după-amiază.

ADVERTISEMENT

Moartea lui Ştefan Stelian Moraru a fost anunțată pe Facebook, de fratele său. “El este Rikă, fratele meu, mai bine zis a fost până ieri 20-03-2023, căci cineva s-a gândit să îl omoare cu sânge rece. Eu acum nu am cuvinte să îmi exprim durerea. Frățiorul meu nu te voi uita niciodată”, se arată în postare.

Anunţul a fost urmat de sute de mesaje de susţinere şi condoleanţe. “Dumnezeu să-l odihnească în pace nu-mi vine să cred. Era un copil cuminte, ultima data am vorbit cu el la mama lui, care nu mai este printre noi. Îngeri sa va vegheze de sus”, este unul dintre comentarii, postat de Luminiţa.

ADVERTISEMENT

Bărbatul era originar din Motru și trăia de mai mulți ani în Anglia, unde muncea ca șofer. Până în prezent nu au fost efectuate arestări în cazul uciderii sale. “Oricine are informații care ar putea ajuta poliția este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC și să citeze CAD968/20Mar, sau să sune la Crimestoppers, 100% anonim, la 0800 555 111”, se arată într-un apel al poliţiştilor londonezi.

ADVERTISEMENT
Tags: