Fotbal intern

Mihai Roman, împrumutat de Craiova! Unde va juca atacantul

Universitatea Craiova l-a cedat pe Mihai Roman la o echipă din Liga 1 Betano, unde va evolua până la finalul acestei stagiuni.
16.02.2018 | 11:58
Mihai Roman, împrumutat de Craiova! Unde va juca atacantul

Mihai Roman va evolua în  doua parte a acestei stagiuni la ACS Politehnica Timişoara, sub comanda lui Leo Grozavu, după cum au anunţat oltenii pe site-ul oficial: 

“Atacantul Ştiinţei, Alexandru Mihai Roman va evolua până la finalul sezonului competiţional Liga I Betano la formaţia ACS Poli Timişoara. Universitatea Craiova şi ACS Poli Timişoara au ajuns la un acord asupra împrumutului până la sfârşitul campionatului 2017 – 2018 al vârfului Mihai Roman.

Fără gol marcat pentru Craiova

Conducerea clubului oltean apreciază că mutarea la gruparea bănăţeană reprezintă o oportunitate pentru fotbalist de a creşte valoric şi a reprezenta o soluţie viabilă din campionatul următor pentru prima echipă a Ştiinţei”, se arată pe site-ul Craiovei.

Atacantul, care a mai evoluat în Bănie dar şi la echipele Petrolul Ploieşti, „U” Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, Nec Nijmegen şi Maccabi Petah Tikva, nu a reuşit încă să înscrie în tricoul Craiovei într-un meci oficial, având patru pase de gol în 21 de apariţii. 

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Mihai Roman, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri