News

Român înjunghiat în Franța, în plină stradă! Criminalul este compatriot

05.07.2020 | 13:09
Crimă între români în Franța. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un român a fost înjunghiat în Franța, în orașul nantes, chiar în plină stradă! În vârstă de 43 de ani, bărbatul n-a avut nicio șansă și a murit.

A fost atacat în timp ce se întorcea de la serviciu. Din primele informații pe care le-a oferit presa din Hexagon se pare că agresorul este un alt român.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost dat acum în urmărire generală de polițiștii care încearcă să-l identifice. Incidentul s-a petrecut vineri, 3 iulie, în jurul orei 18:30, la intersecția dintre rue Nizan și bulevardul Victor Hugo.

Crimă între români în Franța

Martorii au chemat de urgență mai multe echipaje medicale, dar în ciuda intervenției rapide, bărbatul nu a mai putut fi salvat de doctori.

ADVERTISEMENT

Presa din Nantes a scris că rănile provocate de înjunghierea multiplă în jurul pieptului i-au fost fatale bărbatului, care a fost declarat decedat.

“Era din România, din aceeași regiune ca și mine”, a spus un tânăr aflat în stare de șoc după cele petrecute în stradă.

ADVERTISEMENT

În susținerea teoriei polițiștilor, rudele bărbatului ucis spun că atacul ar fi avut loc în urma unei altercații avute tot cu un român. Culmea, acesta locuia în aceeași clădire cu victima.

Criminalul ar fi scos cuțitul și l-a înjunghiat mortal pe românul de 43 de ani, tatăl unui copil mic, în ciuda faptului că acesta se afla în plină stradă.

ADVERTISEMENT

După atac, agresorul a fugit și s-a ascuns într-un apartament dintr-un imobil aflat în zonă. Când polițiștii au încercat să intre în locuință, individul a sărit pe o fereastră și a dispărut. Deocamdată, acesta nu a fost găsit, dar oamenii legii din Hexagon spun că este doar o problemă de timp.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: