ADVERTISEMENT
News

Român înjunghiat în Spania! Bărbatul s-a certat cu cel care îi furase actele și banii! Video

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2020 | 08:56
Român înjunghiat în Spania! Bărbatul s-a certat cu cel care îi furase actele și banii! Video
Imagini surprinse la puține momente după atac. Sursa foto - captură Tele Madrid

Un român a fost înjunghiat pe stradă, în Spania! Vorbim despre un bărbat în vârstă de 46 de ani care a încercat să-și recupereze actele și banii.

ADVERTISEMENT

Conaționalul a fost tâlhărit cu doar câteva ore în urmă. A rămas fără telefon mobil și euro pe care îi avea în portofel. A dat peste hoț în cartierul Tetuán din Madrid.

Mai exact, românul se afla pe strada Palencia, o arteră destul de circulată la ora 21.30. În timp ce se plimba, acesta l-a reîntâlnit din nou pe jefuitor, moment în care l-a confruntat pe acesta.

ADVERTISEMENT

Cum a fost înjunghiat un român în Spania!

Nu a fost cea mai inspirată decizie. Tâlharul nu a ezitat și a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat, provocându-i o rană în brațul drept.

O televiziune din Spania, Tele Madrid a publicat primele imagini surprinse la scurt timp după agresiune, imagini în care se observă lupta echipajelor medicale de a-l ține în viață pe acesta.

ADVERTISEMENT

Potrivit La Vanguardia, românul a fost transportat în stare gravă la spital. Din păcate, doctorii sunt rezervați în privința șansele sale de supraviețuire.

Poliția Națională a deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii verifică inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă.

ADVERTISEMENT

Aceștia spun că merg pe orice pistă în încercarea de a-l identifica și aresta pe agresor. Martorii spun că bărbatul a fugit imediat de la fața locului.

Câțiva trecători au sunat la numerele de urgență și l-au ajutat pe român până la sosirea echipajelor medicale.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!