News

Român înjunghiat în Spania! Bărbatul s-a certat cu cel care îi furase actele și banii! Video

03.09.2020 | 08:56
Roman injunghiat in Spania Barbatul sa certat cu cel care ii furase actele si banii Video
ADVERTISEMENT

Un român a fost înjunghiat pe stradă, în Spania! Vorbim despre un bărbat în vârstă de 46 de ani care a încercat să-și recupereze actele și banii.

Conaționalul a fost tâlhărit cu doar câteva ore în urmă. A rămas fără telefon mobil și euro pe care îi avea în portofel. A dat peste hoț în cartierul Tetuán din Madrid.

ADVERTISEMENT

Mai exact, românul se afla pe strada Palencia, o arteră destul de circulată la ora 21.30. În timp ce se plimba, acesta l-a reîntâlnit din nou pe jefuitor, moment în care l-a confruntat pe acesta.

Cum a fost înjunghiat un român în Spania!

Nu a fost cea mai inspirată decizie. Tâlharul nu a ezitat și a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat, provocându-i o rană în brațul drept.

ADVERTISEMENT

O televiziune din Spania, Tele Madrid a publicat primele imagini surprinse la scurt timp după agresiune, imagini în care se observă lupta echipajelor medicale de a-l ține în viață pe acesta.

Potrivit La Vanguardia, românul a fost transportat în stare gravă la spital. Din păcate, doctorii sunt rezervați în privința șansele sale de supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Poliția Națională a deschis o anchetă în acest caz. Oamenii legii verifică inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă.

Aceștia spun că merg pe orice pistă în încercarea de a-l identifica și aresta pe agresor. Martorii spun că bărbatul a fugit imediat de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Câțiva trecători au sunat la numerele de urgență și l-au ajutat pe român până la sosirea echipajelor medicale.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: