News

Un român de 16 ani, înjunghiat mortal în Londra: ”L-am adus aici de la 7 ani pentru un viitor mai bun. Acum, se întoarce în țară într-un sicriu”

Ionuț, un adolescent român în vârstă de 16 ani, a fost înjunghiat mortal în Anglia. Părinții săi sunt acum profund îndurerați și fac eforturi să-l repatrieze.
05.01.2022 | 20:49
Un roman de 16 ani injunghiat mortal in Londra Lam adus aici de la 7 ani pentru un viitor mai bun Acum se intoarce in tara intrun sicriu
Un român de 16 ani, înjunghiat mortal în Anglia. Mărturisiri dureroase ale familiei. Sursa foto: Știrile Protv
ADVERTISEMENT

Ionuț Elvis Tacu este, mai exact, ultima victimă a valului de înjunghieri care au avut loc în Londra, în 2021. El a fost înjunghiat pe data de 30 decembrie 2021, în Hillingdon, nord-vestul Londrei.

Cel care i-a luat viața adolescentului român este tot un tânăr de 16 ani. Mama sa își amintește cu greu de acea zi și a făcut mărturisiri emoționante. Acum, încearcă să obțină repatrierea lui.

ADVERTISEMENT

Mama adolescentului român ucis în Londra: ”Nu a venit niciodată acasă bătut. Brusc, a fost ucis”

Ionuț Elvis Tancu a fost un copil cuminte, a declarat mama sa, îndurerată fiind, pentru publicația internațională The Sun.

”Nu a venit niciodată acasă bătut și nu i s-a întâmplat niciodată ceva. Apoi, brusc, a fost ucis”, a spus femeia.

ADVERTISEMENT

Mama adolescentului regretă că și-a adus fiul în Londra. Aici, spera că-i va putea asigura un viitor mai bun, însă s-a întâmplat, iată, tragedia. Din punctul său de vedere, capitala Marii Britanii nu este un loc sigur.

”L-am adus aici când avea șapte ani pentru a avea un viitor mai bun. Acum se va întoarce în România într-un sicriu. Vreau să fug din această țară și să mă întorc în România cu copilul care mi-a mai rămas.

ADVERTISEMENT

 Am vrut să ne mutăm din Londra pentru că nu este sigur. Nu este un loc pentru a crește copii”, a mai precizat mama lui Elvis.

Mama lui Ionuț: ”Nu mă voi întoarce niciodată aici”

Mama adolescentului român nu înțelege de ce familia ei a ajuns într-o asemenea situație. Nu mai vrea să mai audă de Anglia.

ADVERTISEMENT

”Nu mă voi întoarce aici și îi voi încuraja pe cei cu copii să se gândească mai bine înainte să se mute aici.

Nu am crezut niciodată că ni se va întâmpla așa ceva. Avem locuri de muncă și propria noastră casă. Nu suntem dintr-o familie cu probleme. Este foarte greu de înțeles de ce s-a întâmplat asta”, a mai spus românca pentru The Sun.

În urma sa, Ionuț și-a lăsat nu doar părinții, rudele și prietenii, ci și un frate mai mic. Acesta întreabă adesea de el. Pentru repatrierea sa, familia strânge acum donații.

ADVERTISEMENT