Fotbal intern

Gigi l-a impus titular pe Roman, acum îl dă afară! Cine îi ia locul

17.09.2018 | 18:29
Gigi la impus titular pe Roman acum il da afara Cine ii ia locul

Mihai Roman a fost titular și a evoluat chiar 90 de minute în derby-ul etapei a 8-a din Liga 1 Betano, terminat cu scorul de 1-1. Cu toate acestea, prestațiile veteranului care va împlini 34 de ani nu l-au mulțumit pe Gigi Becali, cel care a insistat pentru căpitanul Botoșaniului, înaintea dublei din playoff-ul Europa League, cu Rapid Viena. Astfel, Mihai Roman este aproape de banca de rezerve, iar Dennis Man se pregătește din nou să fie titular pe banda dreapta a atacului lui FCSB. FANATIK.RO vă prezintă toate culisele acestei rivalități pentru titularizare între Man și Roman!

După victoria chinuită în fața lui Hajduk Split, Becali a decis că are nevoie de întăriri pentru a face față pe mai multe fronturi. Astfel, FCSB i-a adus într-o scurtă perioadă de timp pe Mihai Roman, Alexandru Stan și Hristo Zlatinski, toți căpitani ai formațiilor de la care au sosit la roș-albaștri. Dintre cei trei însă, cel care a adunat cele mai multe laude din partea patronului FCSB a fost Roman. „Îmi place mult de el. L-am dorit și în vară, dar nu a vrut să vină. Este un jucător foarte bun”, a declarat Gigi Becali, în momentul în care l-a adus pe fotbalist la echipa roș-albastră.

Mihai Roman, din titular impus de Gigi Becali pe lista neagră a FCSB

Roman a fost titular cu Rapid Viena și chiar a marcat golul care părea că va califica FCSB în grupele Europa League. Dar gafa lui Andrei Vlad a cam pecetluit soarta fostului jucător al lui Toulouse. În urmă cu câteva zile, Mihai Roman apărea pe o listă a jucătorilor care s-ar afla pe făraș la FCSB, alături de Hristo Zlatinski și Antonio Jakolis. De altfel, cei doi nici măcar nu au fost rezerve în partida jucată de roș-albaștri în Gruia.

În ciuda acestui fapt, Roman a jucat titular și chiar a stat pe teren 90 de minute în derby-ul Ligii 1 Betano. Cu toate acestea, prestația lui nu a fost pe placul patronului: „Dădea Roman vreodată pasă la adversar în viaţa lui? Roman era mult mai bun la Botoşani”, a tunat Gigi Becali la sfârșitul partidei din Gruia.

Citește și:

  • Mihai Bălaşa, făcut praf de Becali, după CFR – FCSB 1-1: “Eşti un munte de om, nu ţi-e ruşine?”
  • Gigi Becali, ameninţări în direct după CFR – FCSB 1-1: “Poate îi dau afară şi pe Dică, şi pe Meme!”
  • FANATIK a surprins live reacția nervoasă a lui Dică în momentul în care Becali îl făcea praf la TV

Mihai Roman îl blochează pe „mina de aur” Dennis Man

Nu numai vârsta destul de înaintată sau faptul că FCSB nu s-a mai calificat în grupele Europa League îl nemulțumesc pe Gigi Becali în ceea ce îl privește pe Mihai Roman. Veteranul sosit de la Botoșani îl ține pe bancă pe Dennis Man, jucătorul pe care patronul FCSB vrea să câștige o adevărată avere.

Man a avut un sezon 2017/2018 foarte bun, în care s-a impus în primul 11 al FCSB și chiar a ajuns să debuteze la naționala mare a României. Cu toate acestea, începutul sezonului 2018/2019 nu l-a mai prins pe Dennis într-o formă la fel de bună, motiv pentru care Becali a decis să îl transfere pe Roman, pe care îl propunea, subtil, în primul 11:

„Man are 20 de ani, are timp să mai joace la Steaua și să devină un fotbalist de top. Dar, acum vor juca fotbaliștii cu experiență. Stai să ne distanțăm în clasament și după aia joacă numai Moruțan, Man, Coman, numai tineretul. Dar trebuie să ai avans 12-15 puncte. Până atunci, mi-e teamă.”

De altfel, Man s-a arătat destul de amăgit de faptul că a început meciul de pe banca de rezerve, lucru ce s-a putut citi din gesturile sale la încălzirea dinaintea partidei (vezi video mai jos, minutul 2:40):

ULTIMA ORA! Gigi Becali i-a scos din echipa! https://goo.gl/kZUhui

ULTIMA ORA! Gigi Becali i-a scos din echi[pa! https://goo.gl/kZUhui

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Dennis Man revine titular. Mihai Roman trece pe bancă

Acum, după partida din Gruia, Gigi Becali îl vrea din nou pe Dennis Man în formula de start:

„E clar că Man e titularul, nu e afectat. Ştie că postul ăla e al lui, pe care nu poate nimeni să-l atingă. Nici Coman, Moruţan, nici Rusescu nu are postul asigurat. Doar Man şi Gnohere”, a spus Becali după egalul din Gruia, dând de înțeles că jucătorul care a stârnit interesul lui AS Roma ar putea reveni în primul 11 încă de etapa viitoare.

De altfel și Nicolae Dică a declarat că Man a fost odihnit, după ce a fost titular în ambele partide ale naționalei U21.

Așadar, cel mai probabil Dennis Man va fi titular la FCSB în partida de Liga 1 Betano împotriva celor de la Dunărea Călărași.

Dennis Man a pierdut locul de titular la FCSB în fața lui Mihai Roman

68 de meciuri, 17 goluri și 10 pase decisive are Dennis Man în tricoul FCSB