News

Român ucis în Germania, la Munchen! Vecina care l-a omorât cu un cuțit era plină de sânge

Un român a fost ucis în Germania, la Munchen, de o vecină de-ale sale care a fost surprinsă plină de sânge atunci când ieșea din clădirea în care locuiau.
23.04.2022 | 16:46
Roman ucis in Germania la Munchen Vecina care la omorat cu un cutit era plina de sange
Un român de 45 de ani a fost ucis în Germania de o vecină de 27 de ani / Foto: Bild
ADVERTISEMENT

Un român în vârstă de 45 de ani a fost ucis în Germania, la Munchen, de vecina lui, o nemțoaică. Crima a avut loc în clădirea de locuințe în care stăteau amândoi, iar femeia susține că ea ar fi fost cea agresată.

Un român a fost ucis de vecina lui, în Germania

Conform Bild, românul avea 45 de ani și locuia la un alt etaj al clădirii de pe strada Sendlinger din Munchen în care a fost ucis de vecina lui, o femeie născută în Germania, în vârstă de 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Ziarul german relatează că trecătorii au fost îngroziți în momentul în care femeia de 27 de ani ar fi ieșit, plină de sânge, din clădire, fugind în timp ce ținea un cuțit în mână și lăsând urme pe asfalt. Evident au fost imediat alertate autoritățile.

Ajunse la fața locului, forțele de ordine au izolat perimetrul i au reținut femeia. Conform Bild, nemțoaica de 27 de ani le-ar fi spus polițiștilor că ea a fost atacată de bărbatul de 45 de ani, dar că a reușit să îi ia cuțitul din mână și să se apere.

ADVERTISEMENT

Trupul românului de 45 de ani a fost găsit pe casa scării clădirii din Munchen, într-o baltă de sânge. La prima vedere, autoritățile au constata că bărbatul avea mai multe plăgi înjunghiate în zona abdomenului.

”Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, pe casa scării. (…) Ei locuiau în aceeași casă de pe Sendlinger Strasse, la etaje diferite”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției pentru ziarul german.

ADVERTISEMENT

Nu există martori ai crimei din Munchen

Chiar dacă bărbatul mai trăia în momentul în care a fost găsit, dus de urgență la spital, în ciuda eforturilor medicilor, viața lui nu a mai putut fi salvată. Dacă românul avea răni grave, femeia, susține Bild, avea doar câteva răni superficiale în zona brațelor.

Conform sursei citate, femeia care susține că ea a fost cea atacată de românul care a murit din cauza rănilor, nu necesita internarea în urma agresiunii pe care a reclamat-o din partea vecinului de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, dusă la Poliție și reținută pentru câteva ore, femeia care susține că și-a înjunghiat vecinul în legitimă apărare a fost eliberată. Ceea ce s-a întâmplat însă este în continuare anchetat de poliția din Germania, mai ales că nu există niciun martor la evenimentele care au provocat moartea unui om.

Evenimentul a avut loc pe 21 aprilie 2022, iar de la acea dată încă nu a fost emisă nicio declarație cu privire la mersul anchetei, poliția din Munchen continuând să facă cercetări în cazul românului ucis de femeia care îi era vecină.

ADVERTISEMENT
Tags: