News

Român ucis la Londra de un adolescent de 15 ani. Bărbatul urma să se căsătorească anul acesta

20.02.2021 | 13:49
Roman ucis la Londra de un adolescent de 15 ani Barbatul urma sa se casatoreasca anul acesta
ADVERTISEMENT

Un adolescent de 15 ani este principalul suspect în cazul uciderii unui cetățean român care lucra ca taximetrist la Londra.

Românul de 37 de ani a fost înjunghiat în mașină de adolescentul care este suspect și într-un caz de tâlhărie, a informat poliția londoneză.

ADVERTISEMENT

Crima a fost semnalată poliției miercuri când românul Gabriel Bringye (37 de ani) a fost găsit înjunghiat în mașină de către un șofer de autobuz care a văzut că bărbatul nu mai mișca.

Românul ucis locuia de 13 ani în Marea Britanie

La fața locului a venit imediat și ambulanța însă eforturile de resuscitare a bărbatului  nu au avut succes. Ancheta poliției londoneze a avut rapid rezultate astfel că vineri a fost arestat adolescentul de 15 ani. Deocamdată, nu a fost făcut public mobilul crimei.

ADVERTISEMENT

Publicația britanică Evening Standard, preluată de către Adevărul, Gabriel Bringye se stabilise în urmă cu 13 ani în Marea Britanie și urma să se căsătorească anul acesta.

Este o tragedie îngrozitoare. A fost cea mai amabilă şi mai blândă fiinţă umană pe care puteai să o întâlneşti. Nu ar fi făcut rău unei insecte. Suntem cu toţii şocaţi”, a spus unul dintre prietenii săi.

ADVERTISEMENT

Se pare că anchetatorii iau în  calcul și alte ipoteze legate de comiterea crimei în afara jafului. „Suntem încă în primele etape ale anchetei şi încercăm să stabilim ce s-a întâmplat miercuri seara şi motivul acestui atac. Gabriel, care lucra ca taximetrist privat, a fost atacat în interiorul maşinii sale. Trebuie să ştim de ce era acolo şi cine a mai fost cu el”, a declarat inspectorul-șef Neil John.

Tags: