News

Românca Alexandra Burde, care s-a iubit cu Ronaldo, îi ia apărarea: “Cristiano, sunt alături de tine, campionule!”

10.10.2018 | 12:40
Românca Alexandra Burde, care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo, îi ia apărarea portughezului

În plin scandal sexual, Cristiano Ronaldo este apărat de fosta lui iubită româncă, Alexandra Burde.

FANATIK.RO a stat de vorbă cu tânăra despre care s-a spus că a avut o relaţie cu starul portughez pe vremea când acesta juca la Real Madrid.

Alexandra, fata din România care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo, rupe tăcerea: “Ţi se va face dreptate!”

Contactată de FANATIK.RO în legătură cu idila pe care a trăit-o cu Cristiano Ronaldo, dar şi pentru a obţine un punct de vedere legat de acuzaţiile de viol care i se aduc portughezului, cântăreaţa Alexandra Burde a oferit un răspuns scurt, dar edificator. “Este un sportiv extraordinar şi un profesionist desăvârşit. Sunt alături de tine, campionule! Ţi se va face dreptate“, a sunat mesajul Alexandrei la solicitarea FANATIK.RO, postat şi pe pagina ei oficială de Facebook.

 

 

E cântăreaţă, jurist şi a apărut pe coperta FHM Spania şi Portugalia!

Născută la Zalău, tânăra de 29 de ani a devenit celebră pentru formele ei voluptoase. Remarcată rapid la Madrid, acolo unde locuieşte, Alexandra Burde a făcut obiectul mai multor pictoriale incendiare pentru FHM Spania, Italia şi Portugalia. În Spania l-ar fi cunoscut şi pe Cristiano Ronaldo, iar idila lor a ajuns rapid în ziarele de monden iberice: „A obţinut numărul ei şi, de atunci, se pare că o sună şi îi dă mesaje în fiecare zi“, afirmau apropiaţi ai tinerei în presa spaniolă. (Vezi în galeria foto mai multe imagini cu frumoasa din Zalău care i-a luat minţile lui Cristiano Ronaldo)

Alexandra Burde a vorbit de curând despre ascensiunea ei în showbizz-ul internaţional, deşi ca profesie este jurist: “Locuiam în zona Dumbrava la vremea aceea, au trecut foarte mulţi ani, dar îmi amintesc cu drag. La Zalău am fost recent la o nuntă, la o cunoştinţă dragă din copilărie. Cu siguranţă voi mai reveni cu mare drag (…) Zalăul e orasul în care m-am născut şi o mare parte din copilărie mi-am petrecut-o acolo. Ma mândresc cu asta. Am niste amintiri superbe acolo, eram o trupă de fete (prietenele mele), ţineam nişte concerte extraordinare în faţa blocului pe piesa Macarena.

De mică am cochetat cu modelling-ul şi muzica, participând la diverse evenimente. M-am bucurat mult după ani şi ani să mă revad şi să vorbesc cu prietenii mei din copilărie, care acum sunt în diverse colţuri ale lumii. Spania e un fel de ţara a mea adoptivă. Am avut şi am mulţi amici. Mergeam des în vacanţe. Am început să colaborez cu oameni minunaţi în diverse proiecte. E o ţară cu oameni faini, pe care o iubesc. Am avut diverse apariţi, cum ar fi FHM Spania, Italia, Portugalia…”, a declarat Alexandra Burde, cea care sare acum în apărarea lui Cristiano Ronaldo, aşa cum a făcut-o la începutul săptămânii şi Anamaria Prodan.