News

Româncă, bătută crunt de doi mafioți din Italia. Avocata acestora a dat vina pe victimă pentru agresiune

25.09.2019 | 16:48
Romanca batuta crunt de doi mafioti din Italia Avocata acestora a dat vina pe victima pentru agresiune

Caz șocant petrecut în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie în localitatea italiană San Cipriano d`Aversa, unde o româncă a fost bătută cu bestialitate de doi mafioți din Peninsulă. Scenele cumplite au avut loc chiar în restaurantul în care femeia lucra ca barmaniță.

Cei doi au devenit violenți când femeia le-a cerut să plătească

Potrivit presei locale, scandalul s-a declanșat în momentul în care tânăra le-a cerut bărbaților să-și achite consumația. Este vorba despre gemenii  Alessio şi Vicenzo de Falco, ambii în vârstă de 18 ani și nepoţii unui temut lider de clan mafiot, Enzo De Falco, decedat în anii 90, după ce a fost prins în schimbul de focuri dintre clanuri. Aflați sub influența mai multor băuturi alcoolice pe care tocmai le consumaseră și întărâtați de insistențele femeii, cei doi au devenit violenți, târând-o de păr și lovind-o cu pumnii și picioarele.

Un cetățean tunisian a sărit în ajutorul româncii și a reușit cu mare dificultate să o scoată din mâinile agresorilor, nu înainte ca aceștia să o amenințe cu moartea. Femeia a ajuns de urgență la spital cu leziuni grave la nivelul stomacului și al feței, relatează portalul italian Casserta News.

Cei doi frați gemeni, mebrii unui clan mafiot, au fost arestați. Sursa foto: rotalianul.ro
Cei doi frați gemeni, mebrii unui clan mafiot, au fost arestați. Sursa foto: rotalianul.ro

Avocata mafioților susține că românca i-a insultat

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, iar mafioții italieni au fost puși sub acuzare pentru tentativă de extorcare și vătămare corporală și au fost plasați în arest la domiciliu pe durata cercetărilor. Avocata clanului, Mirella Badaschino, susține, însă, că agresorii au fost provocați și umiliți de chelnerița româncă, în ciuda încercărilor repetate de a o calma. Potrivit spuselor sale, aceasta le-ar fi o cârpă în față, moment în care Alessio şi Vicenzo.

Victima a supraviețuit agresiunilor, însă va avea nevoie de o perioadă îndelungată pentru a se recupera în urma multiplelor traumatisme pe care le-a suferit. În momentul de față, românca se află internată în spitalul din provincia italiană San Cipriano d`Aversa,