Life

O româncă, aleasă Miss în Italia. “Sunt o fată simplă și foarte sensibilă”

Eliana Moise este una dintre cele mai frumoase femeie din Italia. Românca în vârstă de 19 ani a câștigat concursul Miss Valle d'Aosta. Aceasta locuiește de mai mulți ani în Saint Vincent.
28.11.2021 | 17:50
O romanca aleasa Miss in Italia Sunt o fata simpla si foarte sensibila
ADVERTISEMENT

O româncă de doar 19 ani a câștigat un cunoscut concurs de frumusețe în Italia. Eliana Moise este Miss Valle d’Aosta.

După ce a câștigat acest concurs la nivel local, frumoasa româncă va participa la preselecțiile pentru Miss Italia, competiție care va avea loc la Roma.

ADVERTISEMENT

Eliana s-a mutat împreună cu familia în Italia încă din copilărie.

O româncă, aleasă Miss în Italia. “Sunt o fată simplă și foarte sensibilă”

Eliana Moise și-a îndeplinit cel mai mare vis. A reușit să câștige un cunoscut concurs de frumusețe din Italia. Românca în vârstă de 19 ani este Miss Valle d’Aosta. Acum, va avea ocazia să participe și la preselecțiile pentru Miss Italia.

Eliana are 1,79 metri înălțime, un superb păr blond și ochi albaștri. Aceasta i-a impresionat imediat pe jurați cu zâmbetul său. Nu este pentru prima dată când sportiva participă la acest concurs. Românca a obținut locul al treilea în urmă cu doi ani, scriu cei de la VercelliOggi.it.

ADVERTISEMENT
Eliana Moise
Eliana Moise este Miss Valle d’Aosta

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eliana (@elianamoise)

Eliana este elevă în ultimul an de liceu și locuiește în orașul Saint Vincent. Tatăl său este din Ploiești, iar mama sa din Craiova. Aceștia au decis în urmă cu mulți ani să se mute în Italia pentru a-i oferi Elianei o viață mai bună.

Eliana Moise joacă volei din copilărie

Tânăra este pasionată de sport. A jucat volei din copilărie și a participat la diverse competiții devenind campioană Under 14 cu echipa sa, CSI Chatillon,

ADVERTISEMENT

De câțiva ani joacă în Serie D. A fost la Fenusma Volley, iar acum evoluează pentru Rivarolo Canavese.

Câștigătoarea concursului Miss Valle d’Aosta a postat un scurt mesaj pe contul său de socializare în care și-a făcut o scurtă caracterizare.

ADVERTISEMENT

“Sunt o fată simplă, determinată, solară, dar și foarte sensibilă. O parte a caracterului meu pe care aș vrea să o îmbunătățesc ar fi să am mai multă încredere în abilitățile mele și să cred mai mult în mine însămi.

Iubesc sportul, care a avut un rol foarte important în viața mea”, a spus câștigătoarea concursului de Miss într-un mesaj video postat pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT