News

Româncă de 16 ani, bătută cu bestialitate și călcată cu bicicleta în Spania! A ajuns la Terapie Intensivă

22.07.2020 | 16:11
Romanca de 16 ani batuta cu bestialitate si calcata cu bicicleta in Spania A ajuns la Terapie Intensiva
ADVERTISEMENT

Scene șocante au fost surprinse recent în localitatea spaniolă Meco, situată în apropiere de Madrid, unde o tânără româncă de doar 16 ani a fost bătută cu bestialitate și călcată cu bicicleta de o gașcă de fete și băieți, până când a rămas inconștientă în plină stradă.

Întreg calvarul trăit de Maria în urmă cu două săptămâni a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, unde a stârnit un val uriaș de critici, atât din partea internauților din țara noastră, cât și a ibericilor, care cer ca agresorii să fie aspru pedepsiți.

ADVERTISEMENT

Între timp, Garda Civilă a demarat o anchetă, iar poliția locală încearcă să „calmeze” isteria creată în jurul acestui caz. Din cauza leziunilor suferite, fata a fost transportată de urgență la spital și internată în secția de Terapie Intensivă.

O româncă de 16 ani a fost atacată în Spania. Motivul pentru care s-ar fi produs incidentul

Presa iberică relatează că există în momentul de față șase suspecți, minori cu vârste între 12 și 14 ani, iar primele cercetări i-au condus pe oamenii legii la concluzia că victima ar fi fost atacată din cauza surorii sale mai mici. Se pare că agresorii o invidiau pe tânără pentru numărul mare de urmăritori din mediul online și au vrut să „îi dea o lecție”.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii nu au, însă, certitudinea că acesta a fost motivul real al atacului, susține publicația El Pais. De altfel, nici mama fetei nu dă crezare speculațiilor și speră ca oamenii legii să afle cât mai curând împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Niște prostii! Nimeni nu te poate bate pentru așa ceva. După câte am aflat, acești copii vor doar să devină celebri și caută ca oamenii să vorbească despre ei, chiar dacă este vorba despre lupte și lucruri grave”, a declarat femeia.

ADVERTISEMENT

Maria primise amenințări înainte să fie snopită în bătaie

Garda Civilă a intrat deja în posesia imaginilor înregistrate cu dispozitivele mobile ale agresorilor, care, în speranța că astfel devin faimoși, obișnuiesc să urce pe Instagram videoclipuri violente. De altfel, Maria ar fi doar una dintre tinerele care au căzut victime bandei de minori din Meco, unde incidente de acest gen s-au tot petrecut în ultimele luni.

Pe rețelele de socializare circulă inclusiv un filmuleț în care o adolescentă bruschează, lovește și fugărește o altă minoră, în timp ce câțiva băieți aflați pe biciclete se amuză copios și filmează scenele cu telefoanele mobile. Presa iberică relatează, totodată, că Maria fusese insultată și amenințată de unul dintre atacatori cu câteva zile înainte ca aceștia să-și pună planul în aplicare.

ADVERTISEMENT

Unii utilizatori au postat videoclipuri și fotografii cu potențialii atacatori, fără ca identitățile lor să fie confirmate. Au încurajat oamenii să-și facă singuri dreptate. Dar Departamentul pentru Minori al Poliției Locale a publicat pe același forum un mesaj, prin care invită la calm”, a mai scris El Pais.

ADVERTISEMENT
Tags: