News

Româncă de 32 de ani, ucisă cu sălbăticie în Italia. A fost găsită în baia din noua sa locuință

19.04.2021 | 12:16
Romanca de 32 de ani ucisa cu salbaticie in Italia A fost gasita in baia din noua sa locuinta
ADVERTISEMENT

O româncă în vârstă de 32 de ani a fost ucisă cu brutalitate în Italia. A fost găsită în baia din noua sa locuință.

Fata venise în peninsulă cu mulți ani în urmă alături de mama ei care se hotărâse să-și refacă viața. Tânăra a locuit multă vreme împreună sora ei și mama lor.

ADVERTISEMENT

De 3 săptămâni, victima se mutase cu chirie într-un apartament din Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta, potrivit Observatornews.

Româncă de 32 de ani, ucisă în Italia

Femeia a fost ucisă duminică dimineață. A fost găsită moartă în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. Victima a fost înjunghiată în gât și ar fi sângerat până la moarte.

ADVERTISEMENT

Descoperirea a fost făcută de pompierii. Fuseseră sesizați de sora fetei, care a devenit îngrijorată că aceasta nu a mai răspuns la telefon.

Pompierii au găsit însă ușa închisă din interior, astfel că au intrat pe ferestra apartamentului.

ADVERTISEMENT

Criminaliştii au făcut cercetări la fața locului, principala ipoteză fiind că Elena a fost ucisă. Vecinii nu au auzit zgomote sau țipete suspecte, iar în apartament era dezordine, însă nu erau urme evidente de violență.

O altă crimă s-a petrecut recent în Italia. O româncă a fost găsită fără suflare şi plină de vânătăi într-un apartament în care locuia cu soțul ei. Medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul femeii. Cum trupul acesteia prezenta numeroase vânătăi, unele extinse, au fost alertaţi carabinierii, un procuror, precum şi legistul.

ADVERTISEMENT

Primele cercetări, anchetatorii au stabilit că este vorba despre crimă. În urma investigaţiilor efectuate în apartamentul în care locuiau cei doi soţi nu au fost găsite obiecte care ar fi putut provoca vânătăile de pe trupul victimei, principala bănuială a oamenilor legii fiind că ar fi fost rezultatul bătăilor pe care i le-ar fi aplicat suspectul.

ADVERTISEMENT
Tags: