News

Româncă de 40 de ani, împușcată mortal în Italia. Polițiștii îl caută pe autorul crimei

O româncă din Sicilia a fost împușcată mortal în locul unde muncea, însă nu se cunosc prea multe detalii din această anchetă.
01.12.2022 | 23:22
Romanca de 40 de ani impuscata mortal in Italia Politistii il cauta pe autorul crimei
Carabinieri din Italia îl caută pe criminal. Foto: Gazzeta del Sud
ADVERTISEMENT

Tocmai pentru a nu risca să-l piardă pe cel care a apăsat pe trăgaci, polițiștii au refuzat să comunice presei mai multe detalii, însă se știe că femeia avea 40 de ani.

Româncă de 40 de ani, împușcată mortal în Sicilia

Românca a fost găsită moartă joi, 1 decembrie, într-o clădire din zona rurală Paterno și Belpasso (Sicilia). Conform Gazetta del Sud, cadavrul femeii a fost descoperit într-o clădire din Rotondella, iar medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul femeii.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de jurnaliști se pare că femeia a fost împușcată cu o pușcă de vânătoare, de calibru mare. Cu toate că nu e clar cât timp a trecut între momentul decesului și descoperirea cadavrului, e cert că polițiștii au început o anchetă și sunt în căutarea criminalului.

Potrivit presei din Italia femeia lucra ca o muncitoare la o fermă agricolă și a fost găsită de ceilalți muncitori ai fermei într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

În luna iunie a acestui an, un caz similar șoca opinia publică din Italia. Atunci, o mamă și o fiică au fost ucise de un cetățean italian, nemulțumit că femeia intentase divorț.

Gabriela Trandafir, în vârstă de 47 de ani, și fiica ei, Renata, în vârstă de 22 de ani, au fost ucise cu sânge rece la Cavazzona, Modena.

ADVERTISEMENT

Criminalul, Salvatore Montefusco, un dezvoltator imobiliar în vârstă de 69 de ani, era nemulțumit că femeia dorea să divorțeze de el. Salvatore a mărturisit că prima dată și-a ucis fiica vitregă, după care a omorât-o pe femeia care îi era soție.

”Gabriela era speriată”, mărturisea una dintre prietenele femeii. După ce și-a ucis soția și fiica vitregă, bărbatul a plecat într-un bar de unde a chemat Poliția. Oamenii legii fuseseră oricum alarmați de vecini, care auziseră focurile de armă.

ADVERTISEMENT

Renata, fiica vitregă a bărbatului, era studentă la design vestimentar și se plângea colegilor săi că se teme de bărbat pentru că ar fi un ”om rău”. Mai mult, fata trăia cu spaimă de reacția bărbatului în ziua în care urma să fie pronunțat, oficial, divorțul.

ADVERTISEMENT
Tags: