Româncă executată în stil mafiot într-o parcare din Italia! Mihaela Apostolides n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Video

Alexandru Năstase   
în HotNews
23/05/2020, 13:37
Româncă executată în stil mafiot într-o parcare din Italia! Mihaela Apostolides n-a avut nicio șansă de supraviețuire. Video GALERIE FOTO
Mihaela Apostolides a fost ucisă de un italian. Sursa foto - la stampa

O româncă a fost executată în stil mafiot într-o parcare a unui supermarket din Italia! Mai multe focuri de armă s-au auzit în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo. Totul s-a petrecut, vineri, în jurul orei 16.45. Trupul neînsuflețir a fost găsit pe scaunul din față al unei mașini.

Româncă executată în stil mafiot într-o parcare din Italia!

Conform Poliției, bărbatul a tras nu mai puțin de patru focuri de armă. Două gloanțe au lovit-o pe femeie în piept, iar al treilea în mână. Culmea, la puține momente după ce a comis crima, bărbatul, pe numele lui Francesco Borgheresi a anunțat autorităților

“Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!”, le-a spus bărbatul agenților.

Mihaela Apostolides n-a avut nicio șansă de supraviețuire

Alarma a fost dată și de un client al magazinului, care a auzit împușcăturile. La doar câteva minute distanță, carabinierii au ajuns la fața locului. Aceștia l-au găsit pe bărbat în parcare.

În vârstă de 42 de ani, de profesie militar, bărbatul părea mai mult decât calm și împăcat cu ce a făcut. În tot acest timp, trupul neînsuflețit al româncei zăcea pe scaunul din față al unei mașini Fiat Panda 4×4

Presa italiană scrie că victima se numește Mihaela Apostolides, are 44 de ani, s-a născut în București, dar locuia în Peninsulă de cel puțin șapte ani, având domiciliul în Saluzzo.

Aceasta a lucrat ca îngriitoare, dar și chelneriță în diferite cluburi sau restaurante de noapte din Cuneo. De altfel, este foarte posibil ca Borgheresi să o fi cunoscut-o chiar într-un local în care aceasta servea la mese.

Deocamdată motivul crimei este neclar, dar gelozia pare să că a jucat un rol important. Se pare că Mihaela și Francesco se cunoșteau de cel puțin doi ani.

Anchetatorii presupun că cei doi au venit împreună, în aceeași mașină, în parcarea supermarket-ului. Bărbatul a fost și el rănit în timpul împucăturilor și a ajuns la spital, acolo unde este păzit de polițiști.

 

 

 

Închide ×