News

Româncă stropită cu benzină după ce a fugit cu banii iubitului sirian! 50 de mii de euro i-a dat bărbatul

03.07.2020 | 19:13
Romanca stropita cu benzina dupa ce a fugit cu banii iubitului sirian 50 de mii de euro ia dat barbatul
ADVERTISEMENT

O româncă a fost stropită cu benzină după ce a fugit cu banii iubitului sirian! Femeia a luat 50 de mii de euro de la bărbat, apoi a decis să-l părăsească.

Nu a durat mult până când bărbatul a dorit să se răzbune. Acesta a prins-o și a aruncat combustibil pe ea. Culmea, tânăra i-a spus că vrea să-și deschidă un coafor în România.

ADVERTISEMENT

Toate bune și frumoase, doar că aceasta și-a luat o mașină de lux din banii pe care i-a luat de la bărbat. Individul nu a ezitat și a atacat-o cu un cuțit.

A fugit cu banii iubitului sirian, dar românca a fost prinsă și stropită cu combustibil

Bărbatul a înjunghiat-o pe româncă, apoi a vrut să-i arate cine este șeful. Sirianul părăsit spune că s-a lăsat amăgit de tânăra de 32 de ani care lucra într-un club de dans din Austria.

ADVERTISEMENT

Întreaga poveste a început pe 8 august anul trecut. Atunci, bărbatul în vârstă de 29 de ani a mers la distracție, într-un club de dans din Ludesch.

Aici lucra și iubita lui, o româncă, pe care a încercat din răsputeri să o convingă să nu-l părăsească. Potrivit avocatului tânărului sirian, el îi oferise femeii în jur de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus că vrea să-și deschidă un salon de coafură în România, dar nu a rezistat tentației de a-și cumpăra un autoturism cu banii. După care i-a transmis bărbatului că dorește să pună capăt relației.

Mai mult de atât, în timpul discuțiilor, românca l-ar fi pălmuit pe acesta. Un martor a spus poliției că sirianul a atacat-o atunci cu un cuțit mare.

ADVERTISEMENT

Acesta a țintit spre piept, dar cum femeia era așezată pe o canapea, a ridicat picioarele și a fost rănită la un genunchi. După aceea, sirianul a scos o sticlă de plastic și a turnat benzină peste el și peste femeie.

Doar norocul a făcut ca bricheta lui să nu funcționeze și bărbatul nu a reușit să aprindă benzina. În cele din urmă a fost forțat să iasă din bar.

A urmat un proces, unul în care sirianul a negat toate acuzațiile. Românca, revenită între timp în țară, nu a depus mărturie, dar a fost interogată în prealabil prin videoconferință.

Cu toate acestea, după peste 13 ore de proces, juriul a ajuns la concluzia că nu există dovezi pentru tentativă de omor, ci doar pentru acuzația de agresiune intenționat gravă.

Sirianul trebuie să stea acum trei ani și jumătate la închisoare și să-i plătească victimei 1.500 de euro daune. Hotărârea a fost acceptată de ambele părți și, prin urmare, este definitivă.

 

 

ADVERTISEMENT