News

Româncă ucisă cu bestialitate de soțul austriac, cu 30 de ani mai mare. După ce a înjunghiat-o, bărbatul a vrut să omoare și câinele

O româncă din Austria a fost ucisă cu bestialitate de soțul ei. Bărbatul, cu 30 de ani mai mare decât aceasta, ascundea un secret.
05.06.2024 | 18:55
Romanca ucisa cu bestialitate de sotul austriac cu 30 de ani mai mare Dupa ce a injunghiato barbatul a vrut sa omoare si cainele
Româncă ucisă cu bestialitate de soțul austriac. colaj Fanatik/ Foto jurnalemigrant.com
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru o româncă din Austria, care a fost ucisă de soțul cu 30 de ani mai mare. Bărbatul a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie, iar apoi a vrut să-i omoare și câinele. Totul s-a întâmplat în locuința acestora din districtul Liesing, Viena.

O româncă a fost ucisă de soț, în Austria. Ce secret ascundea bărbatul

Crima oribilă a avut loc în octombrie 2023, iar marți, 4 iunie 2024, Tribunalul din Viena l-a judecat pe austriac pentru uciderea femeii. El a fost condamnat la închisoare pe viață, însă decizia nu este definitivă.

ADVERTISEMENT

Femeia de 34 de ani, originară din București, l-a cunoscut pe austriac în urmă cu câțiva ani, într-un cazinou, acolo unde era crupier. Bărbatul a venit să joace în locația respectivă și s-a prezentat drept un afacerist de succes în domeniul IT.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar după un an au decis să se căsătorească. Însă, austriacul de 63 de ani ascundea un secret, care mai apoi l-a făcut să-și ucidă soția. De fapt, bărbatul era îngropat în datorii, fiind șomer încă din 1996 și dependent de jocuri de noroc.

ADVERTISEMENT

Românca nu a bănuit nimic, deoarece soțul obișnuia să îi facă zeci de cadouri scumpe și să o ducă în călătorii. Potrivit Jurnalemigrant.com, bărbatul făcea rost de bani împrumutându-se la rude și prieteni. Acestora le spunea că face investiții și le va înapoia sumele curând.

Însă, individul a reușit doar să acumuleze datorii imense și era urmărit de 149 de executări silite, conform sursei citate. Cu toate acestea, după căsătorie austriacul a decis să „achiziționeze” o casă, în valoare de un milion de euro, în Liesing.

ADVERTISEMENT

„Nu a vrut ca ea să afle că viața lui era doar o înșelătorie”

Evident, suma nu a fost plătită complet, inventând scuze că avea banii investiți și nu putea obține lichidități atât de repede. El spera să se îmbogățească din jocuri de noroc, cheltuind până la 1.000 de euro pe lună în acest sens, așa cum au arătat procurorii.

Cuplul s-a mutat în casa din Liesing, dar cum vânzătorul locuinței nu își primise banii, îl soma pe austriac să-i ofere suma datorată. Nici atunci bărbatul nu i-a dezvăluit soției situația financiară. Prin urmare, a decis să o omoare și apoi să se sinucidă, pentru a scăpa de povara datoriilor și pentru a fi „împreună în viața de apoi”.

ADVERTISEMENT

Pe 5 octombrie 2023, femeia a fost găsită fără viață în casă. A fost înjunghiată de mai multe ori, în timp ce austriacul și-a provocat răni superficiale. Ba chiar, individul a încercat să omoare și câinele soției, care a fost găsit în grădină, plin de sânge.

Potrivit unui expert psihiatric, soțul româncei era conștient de fapta sa. El nu a fost diagnosticat cu o boală psihică gravă, însă este un om cu tulburare de personalitate narcisistă și lipsit de empatie. „Nu a exprimat niciun sentiment de compasiune sau regret”, a transmis expertul psihiatric Peter Hofmann.

„Nu a vrut ca ea să afle că viața lui era doar o înșelătorie. Este atât de absorbit de sine, încât a crezut că viața ei nu are valoare fără el”, au adăugat procurorii.

 

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”