News

Româncă ucisă pentru 20.000 de euro, în Serbia. Femeia a fost îngropată în curtea unei locuințe

O româncă a fost omorâtă pentru 20.000 de euro, în Serbia. Asasinii au îngropat-o în curtea casei lor.
20.05.2021 | 22:07
Romanca ucisa pentru 20000 de euro in Serbia Femeia a fost ingropata in curtea unei locuinte
ADVERTISEMENT

Femeia a fost ucisă de către o mamă și fiul acesteia, în Serbia. Este vorba despre Bogdanka G, în vârstă de 68 de ani și băiatul acestia, Bogdan M, în vârstă de 46. Cei doi au fost arestați de către autorități fiind suspectați că au omorât-o pe româncă.

Motivul acestei crime ar fi fost suma de 20.000 de euro pe care românca ar fi dat-o celor doi, pentru a-i plătit dările la stat. Din lăcomie, cei doi ar fi păstrat banii respectivi și nu ar fi făcut ce i-ar fi spus femeia.

ADVERTISEMENT

Româncă ucisă pentru 20.000 de euro, în Serbia

Astfel, ei au decis să păstreze cei 20.000 de euro pentru ei, iar pe româncă s-o reducă la tăcere. Cei doi au stabilit că este momentul să o ucidă și au gândit această crimă cu premeditare.

Totul a avut loc în orașul Panciova din Serbia, iar românca a fost îngropată în curtea locuinței lor, de pe strada Ivo Kurjackog, relatează stiridiaspora.ro.

ADVERTISEMENT

Singura legătură care există între victimă și cei doi suspecți este că aceștia din urmă au fost angajați pentru servicii de contabilitate pentru mai mulți vânzători din piața de vechituri din Panciova.

Acesta este locul în care lucra și românca, care locuia de mai bine de 18 ani în această zonă din Serbia, singură.

ADVERTISEMENT

Vecinii le-au spus oamenilor legii că mama și fiul ei dețin mai multe locuințe, așa că toate acestea sunt anchetate de polițiști, pentru că este posibil să fie indicii referitoare la această crimă în acestea.

Românca credea că primește banii înapoi, dar a fost ucisă

Mai mult, polițiștii au informații că cei doi presupuși asasini nu ar fi fost la prima victimă și că este posibil să mai fi ucis și alți oameni, tot din lăcomie, iar dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, ei vor sta mulți ani după gratii.

ADVERTISEMENT

Femeia stătea cu chirie, iar în acel moment i-a spus proprietarei să meargă câteva străzi mai departe, pentru că cei doi suspecți i-au zis că se vor întâlni să își primească banii.

În schimb, ea a fost atacată de cei doi și apoi îngropată în propria lor curte. Tot acolo, polițiștii trebuie să facă cercetări să descopere dacă nu cumva mai sunt îngropate alte cadavre.

Crima a avut loc acum două zile, pe data de 18 ani, dar informațiile au devenit publice abia la arestarea celor doi suspecți.

Autoritățile cercetează acest caz pentru a stabili dacă într-adevăr mama și fiul se fac vinovați de ucidere acesteia și de încercarea de a ascunde crima.

ADVERTISEMENT
Tags: