Sport

Româncele, dezamăgite după eşecul cu Germania: „E greu după ce stai 48 de ore în camera de hotel“

03.12.2020 | 21:13
Romancele dezamagite dupa esecul cu Germania E greu dupa ce stai 48 de ore in camera de hotel
ADVERTISEMENT

România a pornit cu stângul la Campionatul European, cu o înfrângere 19-22 contra selecţionatei Germaniei, la capătul unui joc plin de erori de ambele părţi. Tricolorele au avut parte de două zile de izolare din cauza cazurilor de COVID, iar acest lucru le-a afectat pregătirea. 

Cristina Neagu, vedeta şi motorul României, a avut un meci slab de această dată, fiind hărţuită permanent de adversare. Cea mai bună jucătoare din naţionala noastră a fost portăriţa Yulia Dumanska, autoarea multor parade salvatoare.

ADVERTISEMENT

Repriza secundă a fost marcată de multe eliminări în tabăra noastră şi jucătoarele lui Bogdan Burcea nu au putut depăşi Germania, după ce în prima parte reveniseră de la 6 goluri dezavantaj la numai două.

Bogdan Burcea: „Norocul a fost de partea lor”

„A fost un meci greu. Germania a fost un adversar foarte bun, iar norocul a fost de partea ei în anumite momente ale jocului. Rezultatul putea fi unul mult mai bun pentru noi. La final, Germania este însă echipa care a meritat victoria”, a declarat selecționerul României, Bogdan Burcea.

ADVERTISEMENT

Andreea Popa: „Am stat 48 de ore în camere. Cât să ne antrenăm într-o oră?“

„Am avut multe greșeli atât colective, cât şi individuale. Am suferit și la schimbul de jucătoare. Puteam câștiga acest meci, însă am făcut multe greșeli.

Vom avea antrenamente până la următorul meci. Trebuie să avem un ritm mai bun în atac. Pot spune că a fost primul meci. Multe dintre noi participăm pentru prima dată la Euro, au fost și emoții.

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu Polonia, sperăm să îmbunătățim multe. Sperăm să avem un parcurs mult mai bun și să începem bine meciul.

A fost foarte greu să primim vestea despre Crina. Ne-am pierdut omul titular pe pivot. Orele de izolare au fost foarte grele. Am stat 48 de ore în camere. Am avut două antrenamente, dar într-o oră cât să ne antrenăm? Cât de multe lucruri să facem?“, a declarat Andreea Popa la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„A fost primul nostru meci oficial. Apărarea noastră a fost mai bună ca atacul. Cred că va fi mai bine în continuare, ne dorim victoria în următorul meci. În seara asta, Germania a fost mai bună. Mâine avem pauză, sper să ne revenim şi avem o victorie. De azi privim spre victoria din următorul meci“ Cristina Laszlo, după înfrângerea din meciul cu Germania.

Nicoleta Dincă: „Au fost mari probleme la finalizare”

„Din păcate nu a fost un meci așa cum ne-am dorit. Au fost mari probleme la finalizare. Sperăm să remediem acest lucru până la meciul cu Polonia. Ar fi fost bine pentru moralul nostru să ne impunem. Noi am crezut până la final în victorie, însă nu a fost să fie.

N-a fost ușor să stăm izolate în camere două zile. Ne afectează lipsa fetelor, chiar dacă aceste lucruri ar trebui lăsate departe de teren“, a completat şi Nicoleta Dincă.

ADVERTISEMENT