Româncele IAU TOT! Irina Begu a CÎŞTIGAT turneul din Brazilia!

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
06/08/2016, 00:00
Româncele IAU TOT! Irina Begu a CÎŞTIGAT turneul din Brazilia! GALERIE FOTO

Tenisul feminin românesc traversează una dintre cele mai bune perioade. După ce Simona Halep s-a impus la Bucureşti şi la Montreal, a venit a treia săptămînă la rînd cu trofeu pentru românce în circuitul WTA.

Irina Begu a cîştigat turneul de la Florianopolis, din Brazilia, după ce a reuşit să o învingă în finală pe Timea Baboş, din Ungaria, locul 41 WTA, scor 2-6, 6-4, 6-3. În urma acestui rezultat, Irina Begu va primi 280 de puncte în clasamentul WTA, dar şi un cec în valoare de 40.000 de dolari.

Irina Begu va rămîne în Brazilia pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Va juca primele două partide chiar duminică. O înfruntă pe Nao Hibino, în proba de simplu, iar la dublu va juca alături de Monica Niculescu, împotriva chinezoaicelor Chan Y şi Chan U.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×