VIDEO. Gol după gol pentru bulgari! Românul a marcat din nou aseară

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
07/08/2016, 00:04
VIDEO. Gol după gol pentru bulgari! Românul a marcat din nou aseară

UPDATE, ora 23:15 / Ludogoreţ a cîştigat partida din runda a doua a campionatului din Bulgaria, contra celor de la Botev Plodviv, scor 4-1, partidă în care Claudiu Keşeru a fost şi el pe lista marcatorilor.

Plovdiv a deschis scorul în minutul 2, prin Stenio, dar Ludogoreţ a rezolvat meciul pînă la urmă încă din prima repriză. Cicinho, minutul 9, Marcelinho, zece minute mai tîrziu, şi Claudiu Keşeru, din penalty, chiar înaintea pauzei. A mai marcat şi Juninho, în minutul 53.

Cosmin Moţi şi Andrei Prepeliţă nu au fost în lotul lui Ludogoreţ pentru această partidă. A fost primul meci în noul sezon al primei ligi din Bulgaria pentru Ludogoreţ, după ce partida din prima rundă a fost amînată.

VIDEO AICI CU GOLUL 

–––––––––

Uşor, uşor fotbalul începe să ne transforme weekend-ul într-un adevărat maraton. Încă n-a ajuns la potenţialul maxim, întrucît campionatele puternice încă n-au început. Cu toate acestea, avem motive să urmărim cu interes maxim meciurile ce se dispută azi, în Europa.

În primul rînd, ne vom uita datorită românilor ce vor juca astăzi. Mircea Lucescu va da startul maratonului. Echipa sa Zenit, va disputa, de la ora 17:00, etapa cu numărul doi din Rusia, în compania formaţiei Ufa. Două ore mai tîrziu, Echipa la care activează Cristian Manea are meci cu Charleroi, în runda a doua din Belgia. De la ora 20:00 Alexandru Măţel va fi, probabil, titular pentru Dinamo Zagreb în meciul cu Cibalia. Claudiu Keşeru, Andrei Prepeliţă şi Cosmin Moţi închid ziua românilor în Europa în meciul Ludogoreţ – Botev Plovdiv, ce se disputa la ora 21:15.

Mircea Lucescu: Ufa – Zenit, ora 17:00
Cristian Manea: Mouscron – Charleroi, ora 19:00
Alexandru Măţel: Cibalia – Dinamo Zagreb, ora 20:00
Claudiu Keşeru, Andrei Prepeliţă şi Cosmin Moţi: Ludogoreţ – Botev Plovdiv, ora 21:15

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×