News

Ce au scris românii pe pagina de facebook a Ambasadei SUA după scandalul celor 16 minore care ar fi întreținut relații sexuale cu cetățeni americani de la Deveselu

12.08.2019 | 14:32
Ce au scris romanii pe pagina de facebook a Ambasadei SUA dupa scandalul celor 16 minore care ar fi intretinut relatii sexuale cu cetateni americani de la Deveselu
ADVERTISEMENT

Ambasada SUA a publicat o postare pe facebook despre scutul de la Deveselu, în plin scandal al crimelor de la Caracal. Libertatea a publicat luni un material cu privire la lanțul de prostituție care avea loc în zonă și felul în care justiția a ignorat faptul că printre clienții proxeneților se numărau și cetățeni americani.  Astfel, mai mulți români au decis să își spună nemulțumirile pe contul oficial al ambasadei americane.

Românii reacționează pe facebook-ul Ambasadei SUA după cazul de la Caracal

Un internaut a cerut ca ambasada SUA să vină cu lămuriri cu privire la cazul din Caracal: „Ar trebui totusi sa iesiti cu o pozitie vizavi de articolul din Libertatea. Au fost sau nu cetateni americani implicati in dosarul din 2012? Daca da, au avut sau nu vreun fel de legatura oficiala cu statul american? Contractori sau cei ce vor fi lucrat la proiect, ca e de presupus ca preluarea unei baze militare nu se face asa de pe azi pe maine. Pentru ca daca interesele strategice duc la musamalizare, e o problema mare, infractorii ajungand sa beneficieze de protectie ilegitima, fie si doar ca proiectie.”

ADVERTISEMENT

Alt român cere ca americanii să îi dea pe mâna legii pe infractori: „APEL CĂTRE AMBASADA SUA DE LA BUCUREȘTI. Dați pe mâna Justiției pe militarii americani de la baza Deveselu care au fost clienți ai traficanților de fete minore pentru sex de la Caracal!”

Românii cer lămuriri pe facebook către Ambasada SUA după dezvăluirile de la Caracal
Românii cer lămuriri pe facebook către Ambasada SUA după dezvăluirile de la Caracal *foto: captură facebook

Românii, opinii împărțite pe pagina Ambasadei SUA

O românca a decis să ia apărarea americanilor: „Felicitari si mult succes in continuare! Iar pt cei care cred in basmele si fake news referitoare la soldatii americani de la Deveselu si scandalul cu Caracal, mergeti si cercetati intai si culegeti-va murdaria prima data din curtea proprie, apoi dati vina pe altii! La deveselu majoritatea sunt ofiteri care castiga salariu pe luna mai mult decat faceti voi intr-un an, nu au nevoie de fix fete minore din Carcal cand au sotii acasa si pot sa fie cu orice femeie matura aici din tara, sunt barbati frumosi si cu bani..femeile sar pe ei, nu sunt aduse cu forta, si as dori sa se sesizeze Ambasada SUA referitor la aceste declaratii defaimatoare aduse Armatei SUA, nu e normal ca acesti oameni care lupta pt siguranta oamenilor de rand sa fie defaimati in asa mod! Va rog sa va opriti, ganditi inainte de a aduce aceste acuzatii jignitoare si mincinoase! Respect Armatei SUA si multumim pentru ceea ce faceti!”

ADVERTISEMENT

În postarea publicată de ambasada SUA, americanii au publicat un articol de pe site-ul NATO prin care se anunța faptul că a fost finalizată actualizarea tehnică a sistemului de apărare antirachetă de la Deveselu.

Tags: