Sporturi

Români la Australian Open 2019 program și rezultate LIVE! Copil, în turul doi! Ana Bogdan, eliminată în primul tur

15.01.2019 | 11:04
Romani la Australian Open 2019 program si rezultate LIVE Copil in turul doi Ana Bogdan eliminata in primul tur

Români la Australian Open 2019 program și rezultate. Primul turneu de Grand Slam al sezonului 2019 este pe cale să înceapă, iar România are numeroşi reprezentanţi care vor evolua în primul tur la Melbourne. Este vorba despre şase românce (Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Monica Niculescu), dar şi despre un singur reprezentant pe tabloul masculin de simplu, Marius Copil.

Ultimele informații despre românii de la Australian Open

UPDATE, 15 ianuarie: Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur la Australian Open 2019 de către ocupanta locului 177 WTA, Iga Swiatek. Sportiva din Polonia s-a impus după două ore de joc, scor 6-3, 3-6, 6-4. În continuare, ea o va întâlni la Melbourne pe Camila Giorgi.


UPDATE, 15 ianuarie: Marius Copil s-a calificat în turul secund la Australian Open 2019 după ce l-a învins pe Marcel Granollers, scor 6-3, 6-4, 6-4. În continuare, arădeanul îl va întâlni în turul secund la Melbourne pe favoritul numărul 21, belgianul David Goffin.


UPDATE, 15 ianuarie: Mihaela Buzărnescu – Venus Williams se dispută pe arena Margaret Court. Miki a câştigat primul set cu 7-6 (7-3 în tiebreak) după ce Venus făcuse break şi servise pentru set la 5-3! Setul doi a fost adjudecat de americancă, scor 7-6 (3). Din păcate, în setul 2, Miki nu a reuşit să câştige, deşi a servit pentru meci la 5-3, exact cum se întâmplase şi în setul 1 pentru Venus! În tiebreak, americanca a câştigat cu 7-3. Se joacă set decisiv Vezi meciul LIVE şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos.


UPDATE, 14 ianuarie: Irina-Camelia Begu s-a calificat în turul doi la Australian Open, beneficiind de abandonul sportivei Andrea Petkovic din Germania. În momentul în care s-a prăbușit pe teren extenuată din cauza căldurii, Petkovic câștigase primul set în tie-break, iar în cel de-al doilea Begu avea 4-3 și minge de break. În turul secund, Begu o va întâlni pe cehoaica Petra Kvitova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 8, care a trecut de slovaca Magdalena Rybarikova, locul 51 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2. Cel mai probabil, întâlnirea va avea loc miercuri.


UPDATE, 14 ianuarie: Monica Niculescu a fost eliminată încă din primul tur la Australian Open 2019, după ce a fost învinsă de puștoaica de 17 ani Amanda Anisimova. Americanca s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 6-4, după o oră și 38 de minute. În jurul orei 09:00 va intra pe teren ultima reprezentată a României programată să joace luni, Irina-Camelia Begu. Ea o va întâlni pe germana Andrea Petkovic într-un meci ce va putea fi văzut în direct pe Eurosport și LIVE pe FANATIK.RO.


UPDATE 14 ianuarie: Sorana Cîrstea părăseşte Australian Open 2019 încă din primul tur, fiind învinsă în minimul de seturi de suedeza Rebecca Peterson, locul 62 WTA, scor 4-6, 1-6, după o oră şi 2 minute de joc. Următorul meci al unei românce este cel al Monicăi Niculescu împotriva Amandei Anisimova, programat luni, 14 ianuarie, de la ora 04:30, în direct pe Eurosport și LIVE pe FANATIK.RO


Toţi, în afară de Simona Halep, vor evolua şi în proba de dublu a competiţiei. Turneul major de la Antipozi se va desfăşura în perioada 14-27 ianuarie, iar meciurile pot fi urmărite în direct pe canalele Eurosport, dar şi pe aplicaţia Eurosport Player. La Melbourne, prima româncă ce va intra în concurs este Sorana Cîrstea, care o va întâlni luni în turul inaugural pe suedeza Rebecca Peterson, locul 62 WTA. Partida dintre cele două este programată prima pe terenul numărul 15 din complexul sportiv din Melbourne, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2, ora României.

Mai târziu, în jurul orei 4, ora României, Monica Niculescu va intra pe teren pentru meciul ei din turul inaugural contra americancei Amanda Anisimova, locul 87 WTA, în vârstă de doar 17 ani. Acesta este al doilea meci de pe terenul numărul 22, după meciul de simplu de pe tabloul masculin dintre Guido Anderozzi şi Stefano Travaglia. Irina Begu o va întâlni în primul tur la Australian Open pe Andrea Petkovic, locul 61 WTA. Meciul dintre cele două jucătoare va începe în jurul orei 7, ora României, fiind ultimul din sesiunea de zi de pe terenul numărul 5, după meciurile dintre Eubanks – Basilashvili, Puig – Pavlyuchenkova şi Putintseva – Strycova.

România are în concurs la simplu nu mai puţin de 7 reprezentanţi

Marţi, în cea de-a doua zi de concurs, în sesiunea de zi de pe arena Margaret Court vor juca Venus Williams şi Mihaela Buzărnescu vor disputa meciul lor din primul tur (după ora 6, ora României), iar în sesiunea de seară va avea loc meciul dintre liderul mondial din WTA, Simona Halep şi Kaia Kanepi (de la ora 10, ora României), un spectacol adevărat aşteptat de toţi românii.

După ora 8, ora României, tot marţi va avea loc şi meciul Anei Bogdan cu Iga Swiatek, locul 178 WTA. Partida dintre cele două sportive este programată ultima din sesiunea de zi pe terenul numărul 19 din complexul de la Melbourne. Şi singurul român de pe tabloul masculin de simplu va debuta marţi la Australian Open. El se va duela în primul tur la Melbourne cu Marcel Granollers, locul 110 ATP, după ora 6:00, meciul lor fiind al treilea de pe terenul numărul 12.