LIVE Actualizat 06-08-2021
04:16

Români la Tokyo 2020, vineri 6 august. Zi neagră la lupte! Alina Vuc și Albert Saritov, out din competiția olimpică! S-au dus șansele la medalii

FANATIK vă prezintă programul sportivilor români la JO Tokyo 2020 pentru ziua de vineri, 6 august. Albert Saritov și Alina Vuc sunt ultimele speranțe la medalii ale României la JO.
06.08.2021 | 06:38
Romani la Tokyo 2020 vineri 6 august Zi neagra la lupte Alina Vuc si Albert Saritov out din competitia olimpica Sau dus sansele la medalii
Români la Tokyo 2020, vineri 6 august. Zi neagră la lupte! Alina Vuc și Albert Saritov, out din competiția olimpică! Sursa foto: COSR.RO
ADVERTISEMENT
06-08-2021
04:16

Albert Saritov și Alina Vuc au ieșit din cursa pentru medalii! Nu mai au nicio șansă la recalfiicări

Albert Saritov și Alina Vuc nu mai au nicio șansă la medaliile de bronz și și-au încheiat prestația la Jocurile Olimpice după un singur meci. După ce au pierdut în primul tur la lupte libere, Vuc și Saritov sperau ca adversarii care i-au învins să prindă finala, astfel încât să intre în recalificări. 

Însă, atât italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano cât și bulgăroaica Miglena Selishka au pierdut clar în sferturile de finală cu americanii Jack Snyder, respectiv Sarah Ann Hildebrandt. Astfel, Saritov și Vuc sunt out. 

06-08-2021
03:40

Alina Vuc, out din primul tur!

Alina Vuc a pierdut în primul tur la lupte libere cat. 50 de kilograme. Românca, favorita doi a competiției, a cedat clar în fața bulgăroaicei Miglena Selishka. Meciul a fost dominat tactic de adversară care a trecut cu 6-0. Alina Vuc a fost una dintre cele mai mari speranțe la medalii pentru România, însă acum mai are doar șanse teoretice. Intră în recalificări doar dacă Miglena Selishka reușește să prindă finala. 

06-08-2021
03:25

Albert Saritov, învins în optimi!

Luptătorul român, Albert Saritov, a pierdut în optimile de finală ale probei de lupte libere cat. 97 de kg împotriva italianului Abraham de Jesus Conyedo Ruano. Românul a fost dominat în prima parte a meciului fiind condus cu 0-6 până spre finalul partidei. În ultimele două minute, românul a încercat să revină, însă nu a reușit să puncteze decât o dată, când adversarul său a luat un punct de penalizare. Pentru Saritov singura șansă de a ajunge în recalificări ar fi ca adversarul său să reușească să prindă finala. 

06-08-2021
02:53

Cătălin Chirilă își câștigă seria în proba de canoe simplu 1000 de metri! Mihalachi, eliminat

Cătălin Chirilă a câștigat prima serie din proba de canoe simplu, 1000 de metri. Românul a fost cronometrat în 4:05.617 și merge direct în semifinale. Colegul său, Victor Mihalachi a încheiat abia pe locul 5 seria și a trebuit să treacă prin sferturile de finală. Din păcate, acolo a încheiat tot pe locul 5 și a fost eliminat din competiție. Cătălin Chirilă va evolua sâmbătă în semifinale.

VIDEO SERIA CÂȘTIGATĂ DE CHIRILĂ: 

VIDEO SERIA ÎN CARE MIHALACHI A VENIT PE LOCUL 5: 

Clasament Serii: 

Clasament sferturi de finală: 

06-08-2021
02:39

Marius Cocioran încheie pe locul 24 în proba de 50 de kilometri marș!

Atletul Marius Cocioran a încheiat pe locul 24 în proba de 50 de kilometri marș de la Tokyo. În ciuda faptului că startul a fost programat la 05:30, ora locală, din cauza căldurii sufocante, mai mulți atleți nu au putut termina cursa. Marius Cocioran a încheiat cursa după 4:01:43. Medaliile au fost câștigate de Dawid Tomala, Jonathan Hilbert și Evan Dunfee.

VEZI VIDEO FINALUL CURSEI LUI COCIORAN: 

Marius Cocioran încheie pe locul 24 în proba de 50 de kilometri marș!
Marius Cocioran încheie pe locul 24 în proba de 50 de kilometri marș!

În a 15-a zi de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, România îi trimite în concurs pe Alina Vuc și Albert Saritov, ambii la lupte libere și ambii cu speranțe la medalie. Marius Cocioran concurează în cea mai lungă probă din atletism, 50 de km marș.

Programul sportivilor români la JO Tokyo 2020, vineri 6 august

ATLETISM

Ora 23:30 (joi) – 04:00 (vineri) – Marius Cocioran (50 de km marș) – FINALA

KAIAC CANOE

Ora 03:44 – Cătălin Chirilă (Canoe simplu 1000 de metri) – serii

Ora 04:08 – Victor Mihalachi (Canoe simplu 1000 de metri) – serii

LUPTE

Ora 05:30 – Miglena Selishka – Alina Vuc (lupte libere, cat. 50 kg), sferturile de finală se dispută imediat după încheierea optimilor
*Alina Vuc e favorită 2 a competiției

ADVERTISEMENT

Ora 12:15 – semifinale lupte libere cat. 50 de kg – dacă se califică Alina Vuc

Ora 05:30 – Abraham de Jesus Conyedo Ruano – Albert Saritov (lupte libere, cat. 97 kg), sferturile de finală se dispută imediat după încheierea optimilor

Ora 12:15 – semifinale lupte libere, cat. 97 kg – dacă se califică Albert Saritov

Marius Cocioran, în cea mai lungă cursă din atletism la JO

Marius Cocioran participă în cea mai lungă cursă din atletism la Jocurile Olimpice și una dintre cele mai istovitoare pentru sportivi. Tocmai din acest motiv, organizatorii au programat startul la ora locală 05:30 dimineața.

ADVERTISEMENT

Însă, temperaturile caniculare din Tokyo își vor pune amprenta asupra sportivilor și se anunță o probă de marș teribilă, mai ales că atleții au de parcurs 50 de kilometri. Finișul este așteptat în jurul orei 11:00 dimineața, ora locală (04:00, ora României).

Alina Vuc, favorita doi a competiției de lupte libere, 50 de kg

Alina Vuc este a doua favorită a competiției de lupte libere, categoria 50 de kilograme. Luptătoarea din România va intra în concurs în jurul orei 05:30 împotriva sportivei din Bulgaria, Miglena Selishka.

ADVERTISEMENT

De Alina Vuc se leagă una dintre ultimele speranțe la medalii ale României. Grație faptului că e cap de serie numărul 2, culoarul româncei spre finală ar trebui să fie, teoretic, mai ușor. Rămâne de văzut în ce formă va fi luptătoarea noastră.

Albert Saritov, medalii consecutive la lupte?

Albert Saritov a adus României o medalie de bronz la lupte libere la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în 2016. Luptătorul de origine cecenă va lupta în primul tur cu italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano.

ADVERTISEMENT

Dacă va trece mai departe, Albert Saritov ar putea avea o sarcină foarte dificilă în drumul spre semifinale. În sferturi ar urma să îl întâlnească pe campionul olimpic de la Rio de Janeiro, Kyle Snyder.

ADVERTISEMENT