Fotbal international

Zi NEAGRĂ la Washington. Înfrângeri PE LINIE în toate 5 meciuri de azi noapte

UPDATE, 5 august. Noapte neagră la Washington! Toţi românii implicaţi în sferturile de finală au ratat! Halep şi Ţig s-au retras, Niculescu a pierdut cu Gorges, Tecău la fel, iar în ultimul...
05.08.2017 | 10:30
Zi NEAGRA la Washington Infrangeri PE LINIE in toate 5 meciuri de azi noapte

UPDATE, 5 august. Noapte neagră la Washington! Toţi românii implicaţi în sferturile de finală au ratat! Halep şi Ţig s-au retras, Niculescu a pierdut cu Gorges, Tecău la fel, iar în ultimul meci al zilei Niculescu a pierdut în decisiv accesul în finală!

halep washington

UPDATE, 5 august. Monica Niculescu a cedat în două seturi în faţa jucătoarei din Germania, Julia Goerges, în sferturile de finală, pe seturi 3-6, 4-6. La dublu feminin perechea Ţig-Abduraimova a cedat în faţa cuplului Bouchard-Stephens, care a câştigat primul set cu 6-2, iar în al doilea, la scorul de 1-0 pentru dublul canadiano-american Ţig şi Abduraimova au abandonat. După miezul noţii a început meciul de dublu masculin dintre Horia Tecău şi Julien Rojer şi Kubot-Melo.

UPDATE, 3 august. Monica Niculescu trece în două seturi de Patricia Ţig, scor 6-4, 7-6 (2), şi merge în sferturile de finală. Niculescu o va înfrunta pe Julia Goerges, finalistă la Bucureşti, în următorul tur la Washington. Niculescu joacă azi, de la 22:30 cu Julia Goerges, la simplu. Programul complet al zilei care-i cuprinde şi pe Patricia Ţig şi Horia Tecău, mai jos. Orele sunt cele ale României

washington


UPDATE / Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Washington după ce a trecut în trei seturi de japoneza Hibino, scor 6-3, 2-6, 7-6. În turul următor, Niculescu o va întâlni pe Patricia Ţig. Meciul va avea loc joi seara, începând cu ora 21:00.

UPDATE / Patricia Ţig s-a calificat în optimile de finală de la Washington după ce a trecut de Heather Watson, locul 75 WTA, în două seturi, ambele câştigate la tiebreak (la 4, respectiv la 3). În turul următor, Ţig ar putea-o înfrunta pe Monica Niculescu, dacă aceasta trece în această noapte de Nao Hibino.

Turneul de la Washington a fost ales de jucătorii şi jucătoarele din România pentru debutul în sezonul pe hard. Cum majoritatea meciurilor încep după ora 20:00, ora României, multe dintre partide vor ajunge să se dispute mult după miezul nopţii, adică a doua zi. Este o zi plină pe agenda jucătorilor noştri, care vor fi prezenţi în competiţie la simplu femei şi bărbaţi, precum şi în proba de dublu masculin.

Evident, meciul vedetă va fi cel în care va intra pe teren Simona Halep. Din fericire, această partidă este programată devreme pentru iubitorii tenisului din România, în deschiderea programului. De la ora 20:50 Simona Halep o va avea în faţă pe americanca de culoare Sloane Stephens, fost număr 11 mondial şi ex-câştigătoare la Washington, dar care revine în activitate după o serioasă accidentare, care a ţinut-o pe bară câteva luni.

Români la Washington. Marius Copil a debutat cu victorie

De la ora 21:00 va juca şi Patricia Ţig în proba de simplu, urmând a o întâlni pe britanica Heather Watson. Tig e deja intrată în priză, după ce în noaptea de luni spre marţi a jucat la dublu alături de Abduraimova şi s-a calificat în turul următor, victorie cu 2-0 în faţa lui Morton şi Smith. Tot la dublu feminin Monica Niculescu şi indianca Sania Mirza, cap de serie nr.1, vor juca direct în sferturi. Iar la simplu, la ora 2 noaptea Monica Niculescu, revenită după accidentarea la spate suferită în finala de la Wimbledon, va evolua în compania japonezei Hibino.

tablou fete

În întrecerea băieţilor Marius Copil şi-a făcut deja debutul, depăşind primul tur, după un 2-0 foarte strâns cu americanul Bangoura. Adversar, de la ora 23:00 va fi puternicul reprezentant al gazdelor, Jack Sock, un jucător cu un serviciu foarte puternic şi precis. La dublu, Horia Tecău şi olandezul Rojer vor avea adversari, de la ora 0:30 perechea Dimitrov-Pouille.

tablou baieti