Carousel hot news

ROMÂNIA-DANEMARCA. Eriksen face MAI MULT decât noi TOŢI!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
24.03.2017 | 13:52
ROMÂNIA-DANEMARCA. Eriksen face MAI MULT decât noi TOŢI!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ROMÂNIA – DANEMARCA. UN DANEZ FACE MAI MULT DECÂT TOATĂ ECHIPA NOASTRĂ! Analiză comparatorie descurajantă pornind de la valoarea de piaţă şi terminând cu salariile fotbaliştilor din cele două echipe naţionale.

ROMÂNIA – DANEMARCA. ORAŞUL BLESTEMAT. România nu va lupta doar împotriva Danemarcei, ci şi contra tradiţiei duşmănoase în meciurile disputate de-a lungul istoriei la Cluj.

ROMÂNIA – DANEMARCA. TRANSFERUL RATAT L-A DĂRÂMAT. Un „tricolor” de mare perspectivă nu se mai regăseşte după ce a fost la un pas să plece la un club mare din străinătate, dar transferul a căzut în… minutele de prelungire!

ROMÂNIA – DANEMARCA. SĂ FIE CA-N ’89! În ultimul an al „Epocii de Aur”, pe 15 noiembrie, România obţinea o victorie clară în faţa Danemarcei, cu 3-1, sinonimă cu calificarea la Mondialul italian din1990. A fost meciul care a pus bazele „Generaţiei de Aur”.

ROMÂNIA – DANEMARCA. MECIUL RUŞINII. Pe 29 martie 2003, Danemarca ne umilea cu 5-2 pe fostul stadion „Lia Manoliu / 23 August”, pe un teren mizerabil: o adevărată plajă de nisip, cu iarbă pe ici, pe colo!

ROMÂNIA – DANEMARCA. „TOŢI AU GREŞIT, DAR EU AM FOST SCOS VINOVAT!”. Dorinel Munteanu povesteşte cât de complicat i-a fost să treacă peste momentul din 2003, când i s-a reproşat faptul că nu a tras de timp suficient de mult în finalul altui meci decisiv cu Danemarca.

ROMÂNIA – DANEMARCA. DUELUL FETELOR. Până când vom afla cine va fi învingătorul la fotba duminică, aflaţi din FANATIK cine câştigă la… iubite!

Cine ne-a ENERVAT, de ce nu înţelege Cristoph Daum că meciul cu Danemarca este decisiv, ce soluţie a găsit Gigi Becali pentru a stopa derapajele bahice ale lui Gabi Tamaş, cu cine a fost surprins stelistul Harlem Gnohere lângă hotelul din Vitan Bârzeşti al patronului dinamovist Ionuţ Negoiţă, ce este forţat să facă preşedintele LPF Gino Iorgulescu şi nu-i convine de loc, ce înseamnă o „tradiţională glumă românească” într-o brigadă de arbitri din care făceau parte şi „gemenii” Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu – nu puteţi afla toate acestea decât din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri