Carousel hot news

Interes maxim! S-au terminat biletele la Ungaria – România!

Cele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români de Federaţia Maghiară de Fotbal în sectorul E al stadionului budapestan "Groupama Arena", la partida Ungaria - România, din preliminariile CE...
04.08.2015 | 12:43
Interes maxim! S-au terminat biletele la Ungaria - România!

Cele 1.100 de bilete rezervate suporterilor români de Federaţia Maghiară de Fotbal în sectorul E al stadionului budapestan “Groupama Arena”, la partida Ungaria – România, din preliminariile CE 2016, 4 septembrie, de la ora 21:45, au fost epuizate în 3 zile, informează frf.ro. Biletele au fost vîndute online, începînd de vineri, pe site-ul bilete.frf.ro.

STEAUA. Revenirea lui SZUKALA DEPINDE de meciul de la BELGRAD

“Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte suporterilor echipei naţionale pentru ataşamentul arătat înaintea unui meci important din preliminariile Campionatului European 2016. Îi aşteptăm pe toţi suporterii care vor face deplasarea la meci să-şi susţină favoriţii într-un mod exemplar!”, este postat pe site-ul oficial al FRF.

STEAUA. FANATIK, CONFIRMAT! Stanciu a plecat la Belgrad! Vezi dacă joacă

Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise către Federaţia Maghiară, biletele urmând a fi livrate după data de 25 august. În ziua meciului, accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 17:45, pe baza biletului însoţit de un act de identitate. Fanilor români le va fi permis accesul pe “Groupama Arena” doar cu steagurile României, fără alte inscripţionări, şi numai după trecerea prin Fan Zone.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri