Carousel hot news

“Generalul” atacat! “Marica trebuia să fie pe teren! Şi Budescu mai devreme. Keşeru nu e atacant pentru deplasare”

Fostul mare atacant al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale Rodion Cămătaru a mărturisit pentru FANATIK.RO că Anghel Iordănescu ar fi trebuit să joace la Budapesta, indiferent de situaţie,...
05.09.2015 | 16:02

Fostul mare atacant al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale Rodion Cămătaru a mărturisit pentru FANATIK.RO că Anghel Iordănescu ar fi trebuit să joace la Budapesta, indiferent de situaţie, cu Ciprian Marica în avanposturi, nu cu Keşeru.

Mă uitam la meci şi îmi era tare ciudă că nu mai sînt fotbalist. Cînd îl vedeam pe Keşeru cum se zbate ca peştele pe uscat în avanposturi, îmi venea parcă să intru eu pe teren. Vă asigur că la gabaritul meu le făceam mari probleme fundaşilor unguri, însă vremea mea a trecut” 

“Nu am înţeles ce a vrut să joace România în acest meci. Ba la egal, ba la victorie. Echipa Ungariei mi s-a părut cea mai slabă echipă care am văzut-o în ultimul timp. Afară de Dzsudzsak, pe resul jucătorilor maghiari nu îi puteai numi fotbalişti”

“Am văzut că mulţi au spus după meci că România putea mai mult. Nu, fraţilor! România atît poate la ora asta. Lucrul ăsta l-a demonstrat şi în deplasarea de la Belfast, şi în cea de la Budapesta. Dacă nu mai ai în teren mijlocaşi precum Balaci sau Hagi asta ne este nivelul”

“L-am urmărit cu atenţie şi pe Sănmărtean, dar a început să fie din ce în ce mai greu şi pentru el. Cu tot rerspectul pentru el, dar fotbalul de la arabi este la un alt nivel faţă de ce se joacă în Europa”

“Keşeru nu poate ajuta naţionala în deplasare”

“Iordănescu are strategiile sale, dar totuşi nu îl poţi lăsa acasă pe Marica deoarece Keşeru nu este tipul ala de atacant care să te ajute în meciurile din deplasare, mai ales de pe postul acela de atacant pivot. Acolo trebuia să fie trimis în teren Ciprian. El este un atacant mult mai rapid şi mai puternic fizic faţă de Keşeru. Atacantul lui Ludogoreţ poate ajuta naţionala mult mai bine la meciurile de acasă, acolo unde joci o altă partitură. Chiar dacă nu are meciuri în picioare el ar fi putut în mod sigur să facă mai mult”

“Consider că şi Budescu trebuia trimis pe teren mai devreme. Poate dacă era el pe teren şi ar fi bătut lovitura liberă pe care a avut-o Keşeru acum poate discutam de o victorie. Şi, atenţie, meciul cu Grecia, aşa codaşa grupei cum e ea, trebuie tratat cu maximă seriozitate, nu va fi în nici un caz aşa uşor cum pare la prima vedere”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri