Sport

România a ajuns la Koln! Cum s-au relaxat „tricolorii” în tren și cât a durat călătoria. Foto

Naționala României a ajuns la Koln, orașul care va găzdui meciul cu Belgia de la EURO 2024. „Tricolorii” s-au relaxat în tren, uitându-se la filme sau citind.
21.06.2024 | 16:26
Naționala României a ajuns la Koln pentru meciul cu Belgia de la EURO 2024. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Vineri dimineață, naționala României a plecat de la Wurzburg, orașul-gazdă al „tricolorilor” la EURO 2024, spre Koln, orașul care va găzdui meciul cu Belgia. La plecarea de la Hotel Melchior Park, naționala lui Edi Iordănescu a fost încurajată de întreg personalul localului. După o călătorie de aproximativ două ore, „tricolorii” au ajuns la Koln.

România, surprize la plecarea din Wurzburg

România caută să confirme rezultatul fantastic din meciul cu Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024. „Tricolorii” au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a obține, în mare măsură, calificarea în „optimile” de finală ale competiției.

ADVERTISEMENT

Belgia – România are loc sâmbătă, 22 iunie, ora 22:00, pe RheinEnergie din Koln. Înainte să plece din Wurzburg, naționala României a avut parte de o surpriză. La poarta hotelului, „tricolorii” au fost întâmpinați de un grup de români.

Totodată, mai mulți români i-au așteptat pe fotbaliștii naționalei României în gara din Wurzburg, chiar înainte de plecare. Trenul a venit cu o întârziere de aproximativ 13 minute, însă elevii lui Edi Iordănescu nu au fost deranjați.

ADVERTISEMENT

România a ajuns la Koln! Cum s-au relaxat „tricolorii” în tren și cât a durat călătoria

România a mers cu trenul de la Wurzburg la Koln, iar călătoria a durat aproximativ două ore. „Tricolorii” au profitat de timpul petrecut împreună și s-au uitat la filme, au citit și s-au jucat Uno (n.r. joc de cărți).

După ce a ajuns în gara din Koln, naționala României a mai avut de parcurs un alt drum de 10 minute cu autocarul până la hotel. „Tricolorii” au ajuns la Koln, la ora locală 12:35. Tot în gara din Koln, selecționata lui Edi Iordănescu a fost așteptată de alți suporteri români.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” au luat prânzul și au mers în camere pentru odihnă, ținând cont că de la ora 19:30, ora României, naționala va susține antrenamentul oficial dinaintea duelului cu Belgia. Ședința de pregătire va avea loc pe arena din Koln.

  • 280 km/h a fost viteza maximă pe care a atins-o trenul care a dus naționala României de la Wurzburg la Koln
ADVERTISEMENT

Naționala României, condiții de lux și la Koln

Pe parcursul șederii la Koln, o noapte, naționala României va fi cazată la Radisson Blu. „Tricolorii” nu vor mai fi singuri în hotelul care are aproximativ 400 de camere și apartamente. În schimb, condițiile sunt unele de lux, 5 stele, cu o priveliște spectaculoasă.

La Koln a călătorit și chef Andrei Voica. Bucătarul echipei naționale de fotbal a României va prepara masa „tricolorilor” în relație cu cei de la hotelul de lux. Radisson Blu este amplasat pe malul râului Rin.

ADVERTISEMENT