Fotbal international

România a fost inclusă în topul rușinii: „A dispărut din fotbal” + Ianis Hagi, șansa „tricolorilor”

26.03.2020 | 20:04
România a fost inclusă în topul rușinii: „A dispărut din fotbal” + Ianis Hagi, șansa „tricolorilor”
Ianis Hagi, dezvăluiri din pandemie: „Gătesc paste și mă uit la Netflix”. Ce zice despre Danemarca. Video. Sursa foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Italienii de la „90min” au realizat un top al rușinii, în care au inclus naționala României, care nu a mai reușit să se califice la un Campionat Mondial de 22 de ani.

România a fost inclusă în topul rușinii

România a fost inclusă în topul rușinii de jurnaliștii italieni de la „90min” alături de Scoția, Jamaica, Norvegia, Austria și Bulgaria. Italienii au ales naționalele care au fost importante la un moment dat în fotbal, dar care pe parcurs s-au „stins”.

ADVERTISEMENT

„De la acea eliminare, România nu s-a mai calificat la următoarele 5 Cupe Mondiale. Doar în 2014 a mai ajuns în play-off. Cu acea ocazie, România a fost învinsă de Grecia în baraj”, au scris italienii.

Ianis Hagi, șansa României

Jurnaliștii italieni se întreabă dacă Ianis Hagi va fi șansa României și dacă îi va călca pe urme tatălui său, reușind să ne ducă la un nou Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT

„Ne întrebăm dacă fiul lui Gica Hagi, Ianis, va readuce echipa la un turneu final”, se întreabă italienii.

Jurnaliștii de la footballinsider au publicat un articol, bazat pe surse interne din cadrul clubului scoțian, conform cărora Ianis Hagi nu mai reprezintă o prioritate pentru Rangers.

În schimb, jurnaliștii italieni de la „La Lazio siamo noi” notează că Ianis Hagi este o variantă pentru echipa pregătită de Simone Inzaghi: „Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk.

ADVERTISEMENT

Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic”.

Italienii i-au făcut deja o „fișă” lui Ianis Hagi, pe care îl descriu fiind tehnic și imprevizibil: Costă 5-6 milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc.

Este total diferit de Giroud (n.r. – alt jucător urmărit de Lazio). O evaluare atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum”.

ADVERTISEMENT
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri