Fotbal international

România a trecut primul test de la Euro-21! Notele FANATIK după remiza cu Olanda

25.03.2021 | 00:01
Romania a trecut primul test de la Euro21 Notele FANATIK dupa remiza cu Olanda
ADVERTISEMENT

România a remizat cu Țările de Jos, scor 1-1, în meciul de debut de la Euro U-21. Olandezii au deschis scorul prin Schuurs în minutul 16, după o greșeală în defensivă a lui Denis Ciobotariu. “Tricolorii” au egalat rapid prin Ciobanu din lovitură liberă. Până la final, tabela a rămas intactă. 

Remiza este un rezultat bun pentru România, care s-a văzut dominată de naționala Țărilor de Jos în multe momente. Adversarii au avut posesia, însă poarta lui Vlad a fost rareori pusă în pericol, iar când a fost nevoie de intervenția portarului de la FCSB, a fost la post.

ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu a fost cel mai bun jucătorilor al României. Pe lângă golul superb marcat din lovitură liberă, a fost foarte activ. Îl remarcăm și pe Darius Olaru, cel mai faultat jucător al nostru. Chiar dacă nu a marcat, mijlocașul FCSB și-a adus un aport important la centrul terenului.

România a trecut primul test de la Euro-21! Notele FANATIK după remiza cu Olanda

Notele FANATIK pentru “tricolorii” lui Adrian Mutu care rămân în cărțile calificării după remiza cu Țările de Jos. Urmează meciul cu Ungaria și în ultima etapă vom întâlni favorita grupei, Germania:

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad – 7 – Nu a avut nimic de făcut la golul lui Schuurs. Intervenție foarte bună în minutul 64. A apărat ce a fost de apărat în acest meci.

Radu Boboc – 7 – Foarte activ, a avut tupeu. A intrat în combinații cu colegii lui, dar puțin activ pe ofensivă.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu – 6 – A fost depăşit în duelul aerian cu Schuurs şi olandezul a deschis scorul în minutul 16.

Alex Paşcanu – 7 – Sigur în prima parte. L-a ţinut la respect pe Justin Kluivert. Ocazie uriașă în minutul 66. Le-a luat fața apărătorilor adverși, dar portarul olandezilor a salvat miraculos.

ADVERTISEMENT

Denis Haruţ – 7 – Discret. Nu a ieșit în evidență, dar și-a făcut treaba în defensivă. Drept dovadă, olandezii care au avut o posesie zdrobitoare au fost nevoiți să se mulțumească doar cu golul din fază fixă din start de meci.

Andrei Ciobanu – 8 – A adus egalarea în minutul 20 cu un gol superb din lovitură liberă. Foarte activ, risipă mare de efort. A ratat o șansă bună în prelungiri, șutul său fiind parat de goalkeeper-ul olandez. Cel mai bun jucător al României

Marius Marin – 6 – A alergat mult la centrul terenului, însă a verticalizat foarte rar.

Darius Olaru – 7 – Risipă mare de efort, a fost depăşit în unele situaţii de olandezi. În partea secundă a jucat mai bine. A fost cel mai faultat jucător al naționalei noastre.

Alexandru Măţan – 6 – A obţinut lovitura liberă din care a înscris Ciobanu. Foarte uşor doborât de fundaşii adverşi, neinspirat în mai multe faze. A fost înlocuit în minutul 72

George Ganea – 6 –  Fără prea multe şanse în prima repriză. Nu a atins de multe ori balonul și a fost schimbat în minutul 80.

Olimpiu Moruţan – 7 – Şut pe lângă în start de meci, tehnică foarte bună, însă a fost bine anihilat de adversari. Uneori a exagerat cu driblingurile.

Au intrat pe parcurs:

Răzvan Oaidă (min. 72) – 7 – A intrat bine în meci. A Adus un plus în echipă imediat după ce a intrat pe teren

Adrian Petre (min. 80) – Nu a apucat să atingă mingea după ce a intrat pe teren.

Cătălin Itu (min. 88) – A ratat o ocazie mare în prelungiri. Șut slab de pe 16 metri.

  • 6 șuturi pe poartă a avut România
  • 32% posesie au avut “tricolorii”

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Ungaria U21 – România U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: